Diari Més

Toni Seligrat: «Anirem a Eivissa a guanyar, que és la millor manera de sumar un punt»

L'entrenador del Nàstic, molt feliç per un triomf en un partit «de Segona B en estat pur»

Toni Seligrat, a l'àrea tècnica.

Toni Seligrat: «Anirem a Eivissa a guanyar, que és la millor manera de sumar un punt»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, va demostrar la seva felicitat pel triomf i va donar valor als tres punts contra l'Alcoyano, en un partit que, segons el seu parer, va ser un duel de «Segona B en estat pur, partit de màxim voltatge, amb molta intensitat, molta disputa i poques ocasions».

«Portem molts partits fent moltes coses bé i encaixant gol, però avui hem deixat la porteria a zero», va recordar l'entrenador, qui va puntualitzar, sobre l'objectiu diumenge vinent, que «anirem a Eivissa a intentar guanyar, que és la millor manera de sumar el punt» que necessita l'equip per classificar-se matemàticament pel play-off d'ascens a Segona A.

Sobre la substitució de Pol Domingo, va recordar que el jugador «té problemes als bessons des de petit, se li pugen els bessons en els finals dels partits. Com que ha jugat de lateral ha hagut de córrer més» i també es va justificar pel fet de haver situat a Fullana en el lateral dret al final del partit en comptes d'optar per l'entrada de Guillem Jaime. «Fullana pot jugar on faci falta», va manifestar.

tracking