Diari Més

A guanyar-se la categoria al Nou Estadi

El Nàstic busca fer valer els tres punts contra el Villarreal B amb una victòria a casa davant l'Alcoyano aquest diumenge (19:15)

Pedro Martín, golejador contra el Villarreal B, no podrà disputar aquest partit per lesió.

A guanyar-se la categoria al Nou EstadiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona buscarà la victòria al Nou Estadi davant l'Alcoyanoaquest diumenge (19:15, TAC 12 i Footters) per fer valer els tres punts aconseguits a casa delVillarrealB la passada jornada.

Els grana necessitaran alguna cosa més que tres punts aquest diumenge per certificar oficialment la classificació de cara a la següent fase, però això no vol dir que els de ToniSeligratno es juguin agafar aire i fer un pas de gegant per aconseguir l'objectiu de pujar de categoria. Tenim un déjà-vu aquesta setmana. De la mateixa manera que elVillarrealB necessitava guanyar per tenir opcions, l'equip que va eliminar al Real Madrid a la Copa delReytambé es juga un tot o res al Nou Estadi per aconseguir seguir amb les aspiracions de fer la gesta.

Els grana hauran de tornar d'enfonsar a un altre rival per tenir un final de la fase 2 plàcid, ja que depenen d'ells mateixos. Recuperar les sensacions de la primera fase de la lliga amb una segona victòria consecutiva seria un cop de força per l'equip i un senyal que tornen a jugar per guanyar-se la categoria. El partit no serà gens fàcil, els d'Alcoyvenen després d'una derrota a casa i s'ho juguen tot, així que els de ToniSeligrathauran de fer valer la famosa dita i 'tenir més moral que l'Alcoyano'.

ToniSeligratno podrà disposar dels sancionatsCarlosAlbarrániFaustoTienzaque han de complir el partit de sanció per acumulació de targetes grogues. El golejador davant delVillarrealB, PedroMartín, també serà baixa per lesió.

JoséAurelioSuárez tornarà a la porteria, però l'eix defensiu que l'acompanyarà serà una incògnita. Elfixea la banda esquerra, Joan Oriol, i possiblement l'acompanyarà a la banda contrària GuillemJaime, amb JesúsRuedai Pol Domingo a l'eix defensiu. Una altra opció que pot tenir preparadaSeligratseria introduir a Pol Domingo al lateral dret i formar una defensa deRuedaamb Marc Trilles. Al centre del camp hi seranFranMiranda, Francesc Fullana iJavierBonilla. A la part ofensiva repetiranBruguiiFranCarbiaamb Gerard Oliva com a davanter referència, que recuperarà la titularitat després de l'absència de PedroMartín.

El Nou Estadi acollirà el partit a una hora que no està acostumat aquesta temporada. El duel tindrà lloc aquest diumenge a les 19:15 de la tarda.

tracking