Diari Més

Seligrat: «No crec que diumenge siguem encara equip de play-off»

El partit del Nàstic contra l'Alcoyano d'aquest diumenge al Nou Estadi també es podrà veure per TAC12

Toni Seligrat, a la seva àrea tècnica.

Seligrat: «Portem setmanes sense controlar els detalls, però avui els hem controlat»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Toni Seligrat, ha valorat com veu la plantilla de cara a diumenge per al partit que disputaran al Nou Estadi contra l'Alcoyano. L'enfrontamenttambé es podrà veure per TAC12. «No crec que diumenge siguem encara equip de play-off», ha assegurat el tècnic que creu que «tal i com està la competició, arribarem ajustats al final».

Tot això, Toni Seligrat sap que el Nàstic a casa és gairebé infalible. «A casa estem al nivell dels grans equips de la lliga», ha sentenciat.

Aquest divendres la Real Federació Espanyola de Futbol ha donat a conèixer que les fases d'ascens de Segona Divisió B es jugaran a Extremadura del 15 al 23 de maig. Seligrat ha assegurat que «lo important és ser-hi i tenir sort en el sorteig» no on es jugui.

Per diumenge, el tècnic té clar l'onze titulari qui ocuparà la posició de lateral dret de cara a diumenge, tot i que no ha desvetllat noms. L'equip tindrà quatre baixes importants al Nou Estadi.

Sobre el rival, l'entrenador del primer equip afirma que l'Alcoyano juga igual de bé a casa com fora i que és un contrincant difícil. Tot i això, Seligrat confirma que «volem tenir un plus a casa, on tenim més nivell» i aconseguir els tres punts.

Fins ara el tècnic creu que els seus jugadors han tingut un nivell altíssim des de l'inici de curs i actualment «estem igual o in crescendo, fet que invita a ser optimistes».

tracking