Diari Més

L'Alcoyano també afronta com una final el seu partit contra el Gimnàstic

Mateixa situació a la d'un Villarreal B que la passada setmana es va quedar sense opcions de 'play-off' en caure contra els grana

Fausto Tienza, durant el partit d'anada, no podrà repetir en la tornada perquè està sancionat per acumulació d'amonestacions.

L'Alcoyano també afronta com una final el seu partit contra el GimnàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CD Alcoyano necessita guanyar al Nou Estadi aquest diumenge per seguir tenint opcions de disputar el play-off d'ascens a Segona Divisió A. Ara bé, sumar els tres punts tampoc assegura a l'equip alacantí la seva classificació per a la cita final, ja que els seus 33 punts en 22 partits disputats (1,5 de coeficient) l'obliguen a anar a remolc i a dependre sempre de resultats de tercers per a assolir la meta desitjada.

Aquest diumenge, a partir d'un quart de vuit de la tarda, el Nàstic i l'Alcoyano es veuran les cares. Serà un partit molt important pel Nàstic, però a vida o mort pel seu rival. Si la situació de l'Alcoyano és tan delicada, els tarragonins, gràcies al seu triomf al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Villarreal del passat diumenge (1-2), va aconseguir tornar a la tercera posició i a deixar a les seves pròpies mans el fet de poder acabar en posicions de promoció d'ascens a la categoria de plata del futbol espanyol. De fet, el Nàstic compta amb 40 punts en 24 partits disputats, el que suposa un coeficient d'1,67, per sobre de l'1,58 d'un Andorra que també vol disputar l'esmentada fase final d'ascens.

Els alacantins, per tant, es troben en una situació molt similar a la del filial del Villarreal la setmana passada. Si no guanyen al Nàstic, diran adéu al somni, ja que no tan sols tindran impossible atrapar al tercer, sinó que tampoc podran arribar a la quarta posició. Cal recordar que el millor quart dels cinc subgrups de Segona B també juga el play-off amb tots els primers, els segons i els tercers com a companys de fase.

Derrota a casa

Els alacantins arriben al partit després de caure derrotats, al Collao, contra el Barcelona B. El filial blaugrana va aconseguir una fita que gairebé ningú ha pogut. De fet, tampoc en va ser capaç el primer equip del Real Madrid que, fins i tot, va acabar eliminat allí en Copa del Rei. L'equip de García Pimienta va realitzar un partit espectacular i, tot i que Diakité va empatar en el 77' la diana inicial de Konrad, novament el jove americà va avançar als barcelonins per signar el seu doblet particular i donar els tres punts a un Barça B que està llançat cap a la Segona Divisió A.

Són molts els punts forts de l'Alcoyano. Són un equip que intenta no deixar jugar als rivals, dur en la pressió, asfixiant en certs moments. Però també té criteri amb la pilota i arriba amb la inèrcia d'haver ascendit, la passada temporada, des de la Tercera Divisió. Tot i que fos una decisió als despatxos, l'ascens es va consumar.

Diakité, exjugador de la Pobla és tot un pulmó en el centre del camp, però el major de tots els perills és Jona. El davanter ja va tornar boja a la defensa grana en el duel d'anada i intentarà ajudar als seus al Nou Estadi.

tracking