Diari Més

El Serrallo serà demà el jutge del destí del Club Bàsquet Tarragona

Els blaus hauran de remuntar els dotze punts que els porta d'avantatge el CB Zentro madrileny

Berni Álvarez donant ahir instruccions als seus homes tot just abans de començar l'entrenament.

El Serrallo serà demà el jutge del destí del Club Bàsquet TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà és el dia més important de la història recent del Club Bàsquet Tarragona. Els blaus necessiten obrar una gesta si volen continuar jugant la pròxima temporada a la LEB Plata. I és que l'empresa no és gens senzilla perquè l'equip de Berni Álvarez necessita remuntar els dotze punts de diferència pels quals va perdre en el partit d'anada del play-out de descens a Lliga EBA, davant del Club Bàsquet Zentro.

D'aquesta manera, el pavelló del Serrallo serà jutge del futur immediat del club de la ciutat tarragonina. Allí s'hi disputarà el duel, a partir de les set de la tarda, enfrontament que es podrà seguir en directe per TAC12 i que també podrà comptar amb públic a les graderies, tot i que no tot el desitjat, ja que hi podran accedir 400 persones a causa de les mesures contra el coronavirus.

Berni Álvarez, entrenador del conjunt cebetista, té clar que l'objectiu és molt difícil, però va assegurar que el seu equip «està amb ganes i motivat, sabem que és l'últim esforç i creiem en que tindrem les nostres opcions». «L'afrontem amb molta energia», va continuar l'entrenador.

Un dels aspectes a millorar respecte al partit d'anada serà el rebot. D'aquesta circumstància n'és ben conscient Berni, qui va apuntar que «haurem de fer un treball molt bo en conjunt per tenir el control del rebot, no només dels nostres homes grans ja que, si ho fem, tindrem opcions». «Ells seguiran en la mateixa línia, fent el mateix joc que ja vam veure allí i és per això que volem controlar el rebot i pujar l'agressivitat en defensa, això ens permetrà aconseguir cistelles més fàcils i córrer més al contraatac», va manifestar l'entrenador, qui va resumir que «en definitiva, imprimir un ritme més alt al partit, és el que ens interessa».

Per a Berni Álvarez, jugar a pista pròpia és molt important, ja que «veig a la gent amb moltes ganes de venir i animar-nos». «Estic convençut que ens contagiarem de la seva energia i això ens donarà més avantatge», va apuntar, tot esperant el suport dels seus: «Animo a tothom que vingui i ho intentem junts, perquè l'equip s'ho mereix».

tracking