Diari Més

Guillem Jaime demana pas i espera debutar com a titular aquest diumenge

La baixa d'Albarrán per sanció obre les portes de l'onze al futbolista cedit pel Castellón, que fins ara no ha tingut protagonisme

Guillem Jaime, durant el partit que va jugar a Cornellà, un dels quatre en els quals ha participat fins ara.

Guillem Jaime demana pas i espera debutar com a titular aquest diumengeNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha arribat l'hora de Guillem Jaime. El de Torreforta tindrà, amb molta probabilitat, l'oportunitat que tant estava desitjant. I és que el lateral cedit pel Castellón apunta a la titularitat en el lateral dret en el partit que el Gimnàstic de Tarragona jugarà contra el Castellón aquest diumenge a un quart de vuit del vespre.

Carlos Albarrán es perdrà el partit per sanció, ja que va veure una cartolina groga que li suposa acumulació de targetes. Per tant, hi ha una vacant en el lateral dret amb dues possibles solucions. La primera és donar-li l'alternativa a Jaime, amb què debutaria amb la samarreta del Nàstic jugant d'inici. Ara bé, hi ha una segona variant, que és la d'ubicar-hi Pol Domingo, defensa polivalent que pot actuar en totes les posicions de la rereguarda. L'entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, està tranquil en aquest sentit i confia en tots dos futbolistes, encara que sembla que no es decidirà fins que el partit estigui més a prop.

L'opció més lògica per al lateral dret seria la de Jaime, futbolista fitxat en aquest mercat d'hivern per a suplir qualsevol problema que hi hagués amb un Albarrán que, durant la primera volta, va tenir molts problemes en forma d'expulsions, els quals s'han solucionat en la segona part del campionat. Seligrat mai ha enganyat a Jaime, en el sentit que ja va assegurar públicament, abans que arribés el tarragoní, que «Carlos Albarrán és el millor 2 de la categoria». Taxatiu, amb aquesta frase va deixar clar que, per bé que estigués Albarrán, seria de la partida.

Ara bé, hi ha una altra baixa en defensa de cara al partit contra l'Alcoyano, la qual cosa pot oferir més pistes de cara al que decidirà Seligrat. Es tracta d'Alex Quintanilla. El futbolista ha tornat a donar positiu per coronavirus en els darrers dies i encara no entrena amb el grup. Així les coses, els centrals disponibles són Jesús Rueda, Pol Domingo i Marc Trilles, mentre que Jaime és l'únic lateral dret que hi ha.

tracking