Diari Més

El Racing Bonavista continua apostant fort pel futbol femení

El club, amb dos equips femenins, està valorant la possibilitat de crear-ne un tercer el pròxim curs

Totes les jugadores i el cos tècnic que formen l'equip amateur femení del Racing Bonavista.

El Racing Bonavista continua apostant fort pel futbol femeníDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Racing Club Bonavista ha decidit realitzar una aposta ferma pel futbol femení. I és que, l'entitat del barri tarragoní, compta ja amb dos equips formats per noies. Ara bé, la seva idea és la de no quedar-se aquí i, de cara a la pròxima temporada, s'ha fixat l'objectiu d'intentar confeccionar-ne un tercer.

Els de Bonavista són l'únic club de la ciutat de Tarragona que, a dia d'avui, tenen dos equips femenins. Un és l'amateur i l'altre és el cadet. Pau és el màxim responsable del primer equip de noies, mentre que Dani López i Josep Acero fan la tasca de preparadors de l'equip de cadets.

El club s'ha convertit en una gran família, gràcies a la unió entre tècnics, jugadors, jugadores i Junta Directiva. A més, amb l'equip amateur i cadet no s'acaba l'ambició del Racing Bonavista. I és que, de cara a la pròxima temporada, té la intenció de crear un tercer equip femení i també vol integrar nenes en els equips masculins de menor edat, com són babys i pre-benjamí. D'aquesta manera, les joves comptarien amb una base per quan haguessin d'anar pujant esglaons i, en un futur, poder formar part del primer equip femení del Racing.

Equips masculins

L'amateur masculí ja està consolidat a la Tercera Catalana, mentre que el juvenil i el cadet i d'altres equips de la base també estan realitzant una bona tasca a nivell formatiu. Això sí, s'ha de tenir en compte que la gran aposta del Racing Club Bonavista continua sent el futbol femení.

L'equip cadet femení del Racing Bonavista.

El Racing Bonavista continua apostant fort pel futbol femeníDiari Més

tracking