Diari Més

Brugui arriba als 60 partits amb el Nàstic i Bonilla, als 50

Els dos jugadors, claus en l'esquema de Toni Seligrat

Brugui, durant el Villarreal B-Nàstic.

Brugui arriba als 60 partits amb el Nàstic i Bonilla, als 50Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos futbolistes de la primera plantilla del Nàstic van arribar a una gran xifra de partits disputats després de la victòria al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Villarreal (1-2). Es tracta de Brugui i de Javi Bonilla, que van assolir els 60 i els 50 duels oficials amb la samarreta grana, respectivament.

Brugui ha jugat durant quatre temporades en el primer equip del Nàstic. En la 2017-18, les seves aparicions van ser testimonials. A Segona A, va actuar en tres duels, però entre els tres va disputar 39 minuts. Més protagonisme va tenir en la 2018-19, també a la categoria de plata. Van ser quinze enfrontaments oficials amb la samarreta del conjunt tarragoní. La passada campanya, la 2019-20, va ser la de la seva consolidació, jugant 24 duels oficials en una campanya que es va aturar abans de temps pel coronavirus. Enguany, ja suma divuit duels.

Pel que fa a Bonilla, entre partits de la Copa del Rei i de Lliga ha disputat ja 50 amb el Nàstic. D'aquests, 27 van ser durant la temporada passada i, en aquesta, han estat 23. Es produeix la circumstància que, si el Nàstic ascendís a Segona A, encara jugaria quatre duels aquest curs, els que li falten per a igualar els del passat.

tracking