Diari Més

Sis jugadors estan apercebuts de sanció al Nàstic

Un defensor i cinc atacants

Brugui, durant el Villarreal B-Nàstic.

Sis jugadors estan apercebuts de sanció al NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de sis futbolistes de la primera plantilla del Nàstic estan en perill de sanció. Són dos menys dels vuit de la setmana passada, però en aquesta llista ja no hi són els Fausto Tienza i Carlos Albarrán, que compliran el seu partit sense jugar per sanció aquest diumenge, contra l'Alcoyano.

Els sis jugadors que estan a una cartolina de caure en sanció són el defensor Marc Trilles i els atacants Pol Ballesteros, Gerard Oliva, Brugui, Pedro Martín i Fran Carbia. Com que molt possiblement Pedro Martín no jugarà diumenge contra l'Alcoyano per lesió, es tractaria d'una llista de cinc jugadors.

Trilles va tornar a la suplència aquest passat diumenge perquè Toni Seligrat va decidir apostar per Jesús Rueda en la titularitat. Veient el rendiment de Rueda, el tècnic va encertar completament en la seva decisió i, tot i que Quintanilla ja podrà jugar diumenge després d'haver superat el coronavirus, no fa pinta que hagi de desplaçar a Rueda.

Pel que fa als homes del davant, Carbia, Brugui i Oliva es presumeixen com als titulars, amb què hauran d'anar amb compte si volen tenir també protagonisme a Eivissa la setmana següent.

tracking