Diari Més

Un cadet del Sant Pau pateix un infart durant un partit contra el CD La Floresta

El jove va desplomar-se després del duel, disputat a Campclar, i està en estat greu a Bellvitge

L'entrada de l'Estadi Ortega Parejo de Campclar.

Un cadet del Sant Pau pateix un infart durant un partit contra el CD La FlorestaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tragèdia a l'Estadi Ortega Parejo de Campclar, on aquest dilluns un jove que juga en categoria cadet va patir un infart. Segons ha pogut saber Diari Més, el jove es troba en estat greu a l'Hospital de Bellvitge.

Jugaven un partit ajornat l'Escola Sant Pau Apòstol, on pertany el jove afectat, i el CD La Floresta. El noi va disputar els vuit últims minuts de l'enfrontament i va acabar-lo sense cap problema. Va ser després del partit, mentre realitzava els estiraments, quan va desplomar-se sobre la gespa. Va començar a tremolar i després va quedar estès a terra.

Segons testimonis que hi havia al camp, la gran sort que va tenir el jove va ser què hi havia un metge, que era pare d'un jugador. Entre ell, responsables dels dos clubs i una mare d'un altre nen, que era auxiliar d'infermeria, van donar un massatge cardiovascular i van oferir els primers auxilis al jove.

Quan les ambulàncies van arribar al camp, van confirmar que es tractava d'un infart. El club al qual pertany el jove es troba molt afectat i espera la seva ràpida recuperació.

tracking