Diari Més

Pedro Martín apunta a baixa diumenge per una lesió fibril·lar

El davanter intentarà forçar la màquina, però les possibilitats que pugui saltar a la gespa diumenge són molt reduïdes

Pedro Martín condueix l'esfèrica durant el partit que el Nàstic va disputar a Villarreal aquest passat diumenge (1-2).

Pedro Martín apunta a baixa diumenge per una lesió fibril·larNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del Gimnàstic de Tarragona Pedro Martín pateix una lesió fibril·lar en el seu quàdriceps dret, pel que la seva participació en el duel d'aquest diumenge al Nou Estadi contra l'Alcoyano (un quart de vuit del vespre) està pràcticament descartada.

Tant el club com el futbolista esperen tenir alguna opció que el punta trepitgi la gespa en el decisiu duel davant dels alacantins, encara que les possibilitats són pràcticament nul·les. Això sí, contra l'Ibiza, el cap de setmana següent, Pedro apunta a estar al cent per cent.

La mala sort va tornar a estar al costat de l'atacant andalús. En el dia que recuperava la titularitat a la punta de l'atac del Nàstic, va caure lesionat. Ara bé, va fer un gran servei a l'equip, ja que va caure en el dic sec instants després de marcar el gol que suposava el 0-2 davant del Villarreal B i que servia pràcticament per sentenciar un partit que es va posar de cara pels interessos tarragonins amb el 0-1 de Fullana en el primer acte.

Era el minut 74 Pedro Martín i Brugui van realitzar una gran jugada combinativa, amb doble paret inclosa, que va culminar-se amb un xut d'aquest primer al fons de la xarxa. El seu gest va canviar de l'alegria a la decepció en un instant. I és que Pedro sabia que s'havia trencat. Ara bé, sobre el verd semblava que es tractaria d'una lesió més seriosa que, segurament, se solucionarà amb un partit de descans.

Passi el que passi, Pedro estarà disponible de cara a les cites més importants de la temporada. El Nàstic té l'opció de classificar-se pel play-off aquest mateix diumenge però, si no ho aconsegueix, tindrà una nova oportunitat el pròxim cap de setmana, en el partit contra l'Ibiza.

La més que probable baixa de Pedro s'uneix a les ja confirmades de Carlos Albarrán i de Fausto Tienza. Aquests dos últims van veure una cartolina groga al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Villarreal que els impedirà estar disponibles.

A Pedro el substituiria Gerard Oliva, el qual va caure de l'onze, precisament, a Villarreal. Pel que fa a Albarrán, el més previsible seria que Guillem Jaime el suplís, mentre que Ribelles i Bonilla aspiren a ser titulars a la medul·lar.

tracking