Diari Més

Seligrat: «Nosaltres busquem l'excel·lència»

L'entrenador del Nàstic posa en valor el que el seu equip ha aconseguit fins ara

Toni Seligrat passeja per l'Estadi Municipal de Badalona.

Seligrat: «Era un partit d''X' i ha estat de '2'»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va mostrar-se molt orgullós per la victòria i va apuntar després de duel que «acabi com acabi la temporada, el rendiment de l'equip és notable, però nosaltres busquem l'excel·lència».

Sobre la derrota de l'Andorra a Ibiza, que jugava a la mateixa hora, va assegurar el tècnic grana que «no recordava que jugava l'Ibiza aquest matí, ja que estava pensant en el nostre partit, però això fa que tornem a dependre de nosaltres».

Tienza i Pedro Martín van acabar lesionats, tot i que, després del duel, encara era aviat per poder dictaminar un diagnòstic. «Els dos tenen problemes musculars i les properes 48 hores dictaran com evolucionen», va apuntar Seligrat, qui va deixar ben clar que el gol del filial castellonenc no li va suposar una gran decepció. «M'ha fet poc mal, ha estat un gol a pilota aturada del Villarreal B, una anècdota», va comentar l'entrenador. Sobre el fet que Bonilla hagi estat mig partit escalfant, va sentenciar que «en el minut 15 ha vingut Fausto a la banda dient que tenia molèsties a l'adductor. L'hem punxat al descans, ha pogut continuar i havien de tenir a Bonilla preparat, tot i que ho sento per ell».

tracking