Diari Més

Toca enfonsar el submarí groguet i agafar aire

Els grana buscaran a domicili uns tres punts molt valuosos contra el Villarreal B aquest diumenge (12:00 h)

Pol Domingo prenent la pilota d'un rival.

Toca enfonsar el submarí groguet per poder agafar aireNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona buscarà al camp delVillarrealB uns tres punts molt valuosos pels dos equips. El submarí groguet necessita sumar aquests punts per tenir una mínima oportunitat d'optar per una tercera posició que els permetria avançar de fase. Els grana, mentrestant, es troben en un punt d'inflexió, després dels dos empats i una derrota als darrers tres partits necessiten recuperar la victòria si volen mantenir les opcions d'arribar al play-off d'ascens a Segona Divisió A durant molts més partits. Un bon resultat és necessari tant per aconseguir escalar a la classificació com per a sumar el famós coeficient que ha de determinar el millor quart classificat dels 5 grups que passarà a la següent ronda.

Els grana necessiten agafar aire, necessiten la tranquil·litat d'una victòria que recordi les bones sensacions donades a la primera fase de la lliga i també poder optar a prendre la posició de tercer classificat que actualment conserva elFCAndorra, que aquest diumenge visitarà el camp del ja classificatIbiza. Tot i que el submarí groguet ja està tocat, però el Nàstic haurà de millorar el 2-2 a casa, on JoséAurelioSuárez es va vestir de superheroi i va salvar els mobles a l'últim minut, per acabar d'enfonsar-lo i propulsar-se cap a les primeres posicions.

ToniSeligratno podrà comptar amb el centralAlexQuintanillaper aquest partit per positiu per coronavirus, peròPol Domingo ja ha demostrat ser un recanvi més que confiable. A la porteria tornarà l'heroi del primer partit JoséAurelioSuárez, que s'espera que la seva feina es quedi solament en aturar les ocasions del rival aquesta vegada. A l'ei defensiu repetirà Pol Domingo i Marc Trilles. A les bandes, els incombustiblesCarlosAlbarráni Joan Oriol. Al mig del camp hi seràFaustoTienza, acompanyat probablement de Francesc Fullana iFranMiranda. A la punta d'atac hi seranBruguiiFranCarbiàque acompanyaran molt probablement a Gerard Oliva per aconseguir perforar la defensa grogueta. PedroMartíniJavierBonillatambé són candidats seriosos a la titularitat.

El duel tindrà lloc al complex esportiu delVillarrealB aquest diumenge a les 12 hores.

tracking