Diari Més

Últim tren d'un Villarreal B que també rebrà a un Nàstic amb necessitats

Els tarragonins ja saben què és jugar contra el filial 'groguet', amb el qual van empatar a dos gols al Nou Estadi fa tres setmanes

Els jugadors del Nàstic celebren el gol que va anotar José Aurelio Suárez contra el Villarreal B en el partit d'anada.

Últim tren d'un Villarreal B que també rebrà a un Nàstic amb necessitatsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha dubte que per al Gimnàstic de Tarragona el partit d'aquest diumenge és una final. Ara bé, si s'hagués de catalogar el duel per al rival dels grana, el Villarreal B, seria de duel a vida o mort. I és que aquests dos equips s'hi juguen massa i un dels dos, en aquest cas el filial groguet, es quedaria sense opcions d'ascens a Segona Divisió A si cau derrotat contra l'equip de Toni Seligrat.

El Nàstic coneix perfectament el rival que tindrà al davant diumenge, a partir de les dotze del migdia i a la Ciutat Esportiva de Villarreal. Els grana no van ser capaços de derrotar-los en el partit d'anada, disputat ara fa tres setmanes al Nou Estadi. De fet, una diana als 96 minuts de joc i a càrrec del porter José Aurelio Suárez va servir per, almenys, salvar un punt que pot ser or per als interessos de l'equip de Seligrat.

Si el Nàstic tan sols ha estat capaç d'aconseguir dos punts en aquesta segona fase, la d'ascens a Segona A, els números del Villarreal són encara més pobres. Un punt de nou després de l'empat a Tarragona, de perdre a casa contra l'Andorra (1-3) i de caure a l'Estadi Johan Cruyff contra el filial del FC Barcelona (3-2). De fet, s'enfrontaran els dos equips que pitjor segona fase estan realitzant dels sis que no. La gran diferència és que l'espectacular primera fase del Nàstic està permetent que els de Toni Seligrat continuïn amb les possibilitats intactes de disputar el play-off d'ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

El joc del Villarreal no és gens senzill de contrarestar. Són futbolistes joves, amb moltes ganes de triomfar i que, sobretot del centre del camp en endavant esdevenen perillosos i imprevisibles. Hi va haver diversos jugadors que van portar de corcó a la defensa grana. Entre ells, però, Arana va destacar. Va ser l'autor del primer gol dels visitants i va tornar boja a la rereguarda grana. Va disposar d'ocasions per poder ampliar encara les distàncies, però finalment el Nàstic va ser capaç de tancar-se bé i de poder sumar un punt en un altre partit en el qual van assenyalar un penal en contra al Nàstic, anotat per Arana.

Bon fons d'armari

Les entrades de Pacheco, Collado i Ahn, en el segon acte, van donar un aire encara més fresc a un Villarreal B que pot presumir de tenir un bon fons d'armari i, per tant, de poder treure revulsius de la banqueta quan així ho requereix el partit.

De l'onze que va presentar el Nàstic en el partit d'anada, l'únic futbolista que no repetirà és Alex Quintanilla, que aquesta setmana passada va ser positiu per coronavirus i que, per tant, no ha pogut entrenar al llarg de la present setmana amb la resta de companys. Pol Domingo, espectacular contra l'Ibiza, apunta a repetir a l'eix.

tracking