Diari Més

Seligrat: «Tinc clar 10 dels 11 jugadors de cara al Villareal B»

El Nàstic intentarà aconseguir els tres punts aquest diumenge a la Ciutat Esportiva de Villarreal

Toni Seligrat passeja per l'Estadi Municipal de Badalona.

Seligrat: «Era un partit d''X' i ha estat de '2'»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona, Toni Seligrat, ha valorat el proper partit que disputaran diumenge, a partir de les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva de Villarreal. El tècnic sap de primera mà que l'equip té «la necessitat imperiosa de sumar tres punts» després dels últims resultats.

Un dels aspectes que considera clau en els mals resultats és que «no estem controlant les àrees i tot i que arribem més cops a la porteria contrària no aconseguim fer gol», ha afirmat. Per aquest motiu creu que «hem d'estar més concentrats amb el que fem».

«Som conscients que hem de capgirar resultats». El seu objectiu de cara a diumenge és que el Villareal B generi poc o que el Nàstic defensi millor el seu camp.

De cara a l'enfrontament, el tècnic grana recuperarà a Jesús Rueda, però no podrà comptar amb Quintanilla. Tot i això, assegura que «tinc clar 10 dels 11 jugadors de cara al Villareal B».

Sobre el seu rival, Seligrat compta amb l'avantatge que al Villareal B li costa guanyar al seu camp, però tot i això sap que no es pot confiar i que cal tancar tots els espais perquè no arribin a la porteria.

tracking