Diari Més

Tir al plat

Mar Molné es penja la plata en el campionat absolut de Catalunya

La morellenca va superar amb èxit la seva primera prova sènior

Mar Molné, segona per l'esquerra, amb la medalla de plata aconseguida a Mollet del Vallès.

Mar Molné es penja la plata en el campionat absolut de CatalunyaAj. Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La morellenca Mar Molné va aconseguir la plata en el campionat absolut de Catalunya de tir al plat que es va disputar el passat 11 d'abril a Mollet del Vallès. Molné va aconseguir aquesta posició general en una prova masculina, això va fer que en algun moment de la prova se sentís una mica incòmode pels seus rivals de la competició. «Alguns participants no s'esperaven que pogués competir tan bé», explica Molné a Diari Més, i afegeix que «quan vaig arribar a la final, vaig sentir algun comentari afirmant que el premi era haver arribat fins a la final, que no importava el resultat», però la morellenca no en tenia prou amb arribar a la final.

Aquesta era la primera competició sènior que afrontava Molné, és per això que el seu primer objectiu era «intentar entrar a la final», encara que «no m'ho esperava gens». La tiradora va començar amb bon peu el campionat absolut de Catalunya i va obtenir plaça per la final aconseguint un total de 117 punts dels 125 possibles. Això va fer que només fos superada per Joan Garcia, que en va sumar 123, per Alejandro Basart, que en va fer 119, i per Antoni Crumols, que en va sumar 118. Aquests tres tiradors van passar a la final juntament amb Molné, que va acabar quarta en aquesta primera classificació, i amb Adrià Martínez i Jose Navarro, que van finalitzar cinquè i sisè, respectivament.

A la final, Molné confessa haver-se sentit una mica nerviosa i, potser per això, «no vaig entrar gaire bé al començament, però després vaig ser capaç de remuntar». El primer a caure a la final va ser Antoni Crumols, que havia accedit com a tercer classificat, però que només va aconseguir 18 punts a la final. El següent a caure eliminat va ser Jose Navarro, que havia entrat com a últim, i va sumar 23 punts a l'última ronda. Amb tres punts més, 26, va finalitzar Alejandro Basart, una eliminació que va garantir el top 3 per a Mar Molné, en el primer campionat absolut de Catalunya que disputava la morellenca.

Dels tres que competien per fer-se amb l'or, Mar Molné, Joan Garcia i Adrià Martínez, el primer a acomiadar-se va ser Martínez, amb 33 punts. Així doncs, la primera posició se la van acabar discutint Mar Molné i Joan Garcia i se la va endur Garcia amb una puntuació gairebé perfecte, ja que va acabar sumant 49 dels 50 punts possibles. Molné, finalment, es va endur la plata, un gran resultat, amb una puntuació de 42 sobre 50. Ara la tiradora del Morell es troba concentrada en la pròxima competició, el campionat d'Espanya, que tindrà lloc aquest diumenge, també a Mollet del Vallès.

tracking