Diari Més

Després d'una derrota, el Nàstic sempre ha puntuat aquesta temporada

L'equip de Toni Seligrat no ha acumulat dos partits perduts consecutius en el que va de campanya i això serveix per ser optimistes

Joan Oriol amb l'esfèrica durant el Nàstic-Ibiza d'aquest passat diumenge, que va acabar amb derrota dels tarragonins.

Després d'una derrota, el Nàstic sempre ha puntuat aquesta temporadaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona mai ha perdut després de patir una derrota aquesta temporada. Això vol dir que l'equip de Toni Seligrat no s'ha trobat en la situació d'acumular dues derrotes consecutives, una dada que, en termes estadístics, ajuda a ser optimistes de cara a la cita dels tarragonins aquest diumenge al camp del Villarreal B.

El conjunt grana tan sols ha perdut quatre partits en Lliga, entre la primera i la segona fase. Quatre duels que es van complicar molt i que, en la seva majoria, van ser lluny del Nou Estadi. De fet, l'únic duel en el qual el Nàstic va caure a casa va ser el d'aquest diumenge, davant de l'Ibiza.

Després de patir una derrota, el Nàstic sempre ha respost positivament. En dues ocasions ho ha fet amb un empat i, en una, amb un triomf. Els de Seligrat van perdre el primer partit de la 2020-21. Va ser a l'Estadi Johan Cruyff davant el Barcelona B (1-0), en una derrota que va fer molt de mal perquè va ser la primera de moltes males actuacions arbitrals contra els tarragonins. Un clar penal a Gerard Oliva no es va assenyalar al final del duel i els tarragonins no van ser capaços de puntuar.

Després d'aquesta igualada, el Nàstic va sumar un punt, a casa, contra el Badalona, després d'empatar sense gols. La següent derrota va trigar mesos a arribar. Va se el 13 de març quan es va produir la segona derrota de la temporada, a Llagostera. 1-0 en un duel en el qual els tarragonins van merèixer molt més, però on van acabar lamentant una nova decepció en un camp fatídic per a aquest club. Ara bé, el següent diumenge el Nàstic va derrotar a l'Espanyol B a casa (2-0), amb què els de Seligrat van ser capaços de refer-se ràpidament. Una setmana més tard, zero punts a Cornellà en caure 2-1, una derrota que va anar seguida de l'empat a casa contra el Villarreal B (2-2). Diumenge, a terres castellonenques, només val guanyar.

tracking