Diari Més

Pol Domingo es reivindica quan el Gimnàstic més necessita al defensor

El futbolista va ser el millor dels grana contra l'Ibiza, tallant contraatacs que portaven verí

Pol Domingo, en una acció a pilota aturada durant el Nàstic-Ibiza d'aquest diumenge.

Pol Domingo es reivindica quan el Gimnàstic més necessita al defensorGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té la immensa sort de comptar a les seves files amb un futbolista com Pol Domingo. El defensor de la Pobla de Montornès va ser, segurament, el millor jugador dels grana aquest passat diumenge en la derrota contra l'Ibiza (0-1).

Domingo va posar sobre el verd del Nou Estadi les qualitats que el caracteritzen des de la seva etapa en el futbol base grana: entrega, força, sacrifici i efectivitat. Una vegada i una altra, el futbolista va tallar els contraatacs del rival. La velocitat també va ser una de les virtuts que va demostrar un Domingo que sempre es va poder anticipar als centrals i que el va ajudar a no comprometre un José Aurelio Suárez que respirava cada vegada que el de la Pobla tallava d'arrel una jugada perillosa dels eivissencs.

En el 4-4-2 del rival del Nàstic, dos van ser els visitants que van actuar en punta. Castel i Rodado van portar boja la rereguarda grana, sobretot el primer. Ara bé, en cada acció en la qual apuntava en direcció a la meta grana, apareixia Pol Domingo per tallar les seves il·lusions. No va poder fer-ho en el gol, ja que va ser una pèrdua de pilota del seu company a l'eix, Marc Trilles. Tant la centrada de Javi Lara com el remat de cap de Castel van ser impossibles d'impedir per com es van desenvolupar.

L'aparició de Pol Domingo a l'onze titular no estava prevista inicialment. De fet, el defensor format al planter grana va ser dels onze escollits a causa de les baixes que presentava l'equip de Toni Seligrat. Alex Quintanilla no va poder entrar a la convocatòria per culpa del coronavirus i Jesús Rueda fa temps que arrossega unes molèsties que, fins i tot, el van deixar fora de la convocatòria en un partit de vital importància, com ho va ser el de la visita a Tarragona del líder del subgrup 3-C de la Segona B.

Tot i que Quintanilla i Trilles són els dos centrals amb més minuts al Nàstic, Domingo els segueix de ben a prop. En total, el jugador de 21 anys ha sumat 917 minuts. Ha participat en quinze enfrontaments, en nou dels quals ha sortit d'inici. Ha completat vuit duels i, fins i tot, ha marcat un gol.

tracking