Diari Més

Els mals resultats del Gimnàstic arriben en el pitjor moment

L'espectacular primera fase contrasta amb una segona en la qual els tarragonins tan sols han sumat dos punts de nou en joc

Carlos Albarrán persegueix a un rival durant el Nàstic-Ibiza disputat aquest passat diumenge a Tarragona.

Els mals resultats del Gimnàstic arriben en el pitjor momentGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va patir, aquest diumenge, la primera derrota a casa en el que va de temporada. Això significa que la campanya al Nou Estadi ha estat espectacular, però també vol dir que, en el moment decisiu del curs, el conjunt grana està punxant.

El joc de l'equip no ha variat. El conjunt de Toni Seligrat domina els partits, és millor que els rivals i, si estiguéssim parlant d'un partit de boxa, sempre guanya als punts. Ara bé, l'esport en qüestió és el futbol i, en aquest, el que manen són els gols i, en aquesta segona fase, se'ls estan ennuegant als tarragonins.

El Nàstic va acabar la primera fase com a líder absolut del subgrup 3A de Segona Divisió B. Segons gairebé tothom, es tracta del subgrup més fort dels deu en joc, pel que la proesa encara és més evident. Ara bé, en la segona fase, quan s'ha arrossegat el coeficient de punts de la primera, el Nàstic està punxant. L'equip grana va arrencar aquesta fase empatant davant del Vila-real B a casa (2-2). Va aconseguir, una setmana més tard, un bon empat a El Collao davant de l'Alcoyano (1-1), però diumenge l'Ibiza es va emportar els tres punts del Nou Estadi (0-1), una situació que, per primera vegada, ha deixat al Nàstic fora de les posicions de play-off d'ascens a Segona Divisió A.

No és el moment de ser pessimistes, almenys tenint en compte la trajectòria d'un equip que ha demostrat que pot guanyar a qualsevol, en tot tipus de terreny i en totes les situacions possibles. Ara toca disputar la segona volta d'aquesta segona fase i, en principi, Seligrat tindrà gairebé tots els jugadors disponibles.

Segons el que es desprèn de les paraules del tècnic i dels futbolistes, estemp parlant d'una petita mala ratxa que ha de canviar en les pròximes cites. Ara bé, la situació actual converteix tots els pròxims enfrontaments pràcticament en finals, les quals serviran per decidir si aquest equip podrà competir per intentar el retorn a la professionalitat o, per altra banda, si s'ha de «conformar» amb una Primera RFEF que molts històrics no podran jugar perquè no s'ho han guanyat a la gespa. La pròxima final, doncs, aquest diumenge, a les dotze, a Villarreal.

tracking