Diari Més

Toni Seligrat: «El futbol no entén de justícia, tan sols entén de gols»

L'entrenador del Nàstic posa en relleu el gran treball realitzat pels seus jugadors

L'entrenador del Nàstic, Toni Seligrat.

Toni Seligrat: «El futbol no entén de justícia, tan sol entén de gols»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va posar en valor el joc dels seus contra l'Ibiza. «He vist dues ocasions de l'Ibiza i un Nàstic que ha fet un partit molt complet. No tan sols ha donat la cara contra l'Ibiza, sinó que en tots els conceptes futbolístics ha estat igual o millor, excepte en el gol», va dir, tot lamentant que «el futbol no entén de justícia, tan sols entén de gols».

Va mostrar-se Seligrat confiat pel fet que encara queda temps, de forma que «queden tres partits més i aquest Nàstic que he vist avui, i el que vaig veure contra el Villarreal i contra l'Alcoyano, és capaç de derrotar a qualsevol». Pel que fa al rival, va apuntar que «no hi ha hagut ni aproximacions a l'àrea del totpoderós Ibiza».

El que li va faltar al Nàstic va ser que «les centrades hagin estat de més qualitat», entre d'altres circumstàncies. En el que fa referència a la temporada de l'Ibiza, el tècnic grana va valorar que «crec que en el nostre grup no hauria estat el primer amb tanta diferència, és un equip extraordinari, però nosaltres som igual o més bons que ells».

tracking