Diari Més

Duel de líders al Nou Estadi

Els grana busquen la primera victòria de la segona fase davant del rival més potent del grup aquest diumenge (12:00 h)

Brugui durant el partit davant l'Alcoyano.

Duel de líders al Nou EstadiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esperem que no patiu de vertigen perquè el partit d'aquest diumenge (12:00h) al Nou Estadi es presenta com un duel d'altura. Els dos líders de la primera fase del grup 3 s'enfronten per primera vegada i el Nàstic busca la primera victòria de la segona fase.

L'Ibiza-Eivissa arriba al Nou Estadi com líder de grup d'aquesta segona fase, gràcies als punts que va aconseguir a la primera (43) i a l'alt coeficient que el posicionen com l'equip que té més fàcil classificar-se per a la següent ronda. Un equip que no rep més d'un gol per partit, que sembla invencible, a sis punts del segon, el Nàstic, però que en aquesta segona fase ja coneix la derrota, i ha estat a domicili. Els balears van perdre al camp de l'Andorra en el primer partit i després van guanyar a casa davant del FC Barcelona B. El Nàstic buscarà que el fortí del Nou Estadi els permeti sumar els primers tres punts idonarun pas important per classificar-se per a la següent ronda.

Els de ToniSeligratsortiran amb tot per batre unIbiza-Eivissa que té una cara coneguda, DavidGoldartornarà al Nou Estadi després de l'intercanvi de fitxatges ambÁlexQuintanilla, que era jugador dels balears. L'onze que plantarà cara a l'equip balear és molt probable que s'assembli al presentat aAlcoy. JoséAurelioSuárez sota els pals, ambÁlexQuintanillai Marc Trilles a l'eix de la defensa, a les bandes els indiscutibles Joan Oriol iCarlosAlbarrán. El centre creatiu estarà format probablement ambFranMiranda, Francesc Fullana iFaustoTienza, encara queJavierBonillaés una possibilitat. A la punta d'atac,Bruguitornarà a la titularitatacompanyatdeFranCarbia, que jugarà contra el seuexequip, i Gerard Oliva. PedroMartíntambé seria una possibilitat, entraria per Gerard Oliva.

Els grana compten amb la possible baixa de JesúsRueda, que és dubte i també la baixa que suposa el jugador que ha donat positiu per coronavirus, que podria arribar a alterar l'alineació.

tracking