Diari Més

El Nàstic, finalista de la primera edició del Genuine Talent

Jordi Rofes ha aconseguit, amb la seva interpretació, conduir al club a la gran final

Jordi Rofes, durant la seva interpretació.

El Nàstic, finalista de la primera edició del Genuine TalentNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona competirà aquest cap de setmana en la primera edició de la Competició Virtual de LaLiga Genuine Santander. La bona interpretació a la bateria de Jordi Rofes, jugador del Nàstic Genuine, ha permès ser-hi entre els 10 finalistes dels 36 equips participants.
Tots els seguidors i equips de LaLiga Genuine Santander gaudiran virtualment i en directe d' una experiència divertida, on s'uniran esport i música, en la que els valors Genuine estaran molt presents.
El dissabte 17 i el diumenge 18 d'abril, la Competició Virtual de LaLiga Genuine Santander oferirà nombroses activitats, actuacions musicals, entrenaments virtuals i moltes més sorpreses. L'acte estrella del cap de setmana serà la final del Genuine Talent, que es celebrarà el dissabte a les 11.30 hores, i on el Nàstic serà l'únic representant català.
Els seguidors del compte oficial de LaLiga Genuine Santander a YouTube han estat els que, mitjançant els seus més de 25.000 vots, han escollit els 10 finalistes que aquest proper dissabte viuran l'emoció del talent show més genuine de la història. A més del Gimnàstic de Tarragona, els 10 finalistes es completen amb els següents clubs: Real Oviedo, RC Deportivo de la Corunya, UD Almeria, Fundació Màlaga CF, CD Tenerife EDI, Reial Saragossa, Granada CF, CA Osasuna i CD Lugo.
I per escollir els 3 equips guanyadors, col·laborarà un jurat de gala ple de cares conegudes del panorama nacional: Fernando Sanz, president de la Fundación LaLiga; Felipe Martín, director de patrocinis, esdeveniments i RRSS de Santander España; Miguel Justribó, responsable de Comunicació i RSC de Telepizza; Santi Millán, actor, presentador i humorista; Gemma Hassen-Bey, medallista paralímpica i comunicadora, i Jesús Vidal, actor i guanyador d'un Goya el 2018 amb la pel·lícula Campeones.
Tots ells, al costat de la resta de jugadors i cos tècnic de LaLiga Genuine Santander, tindran la difícil tasca d'escollir les tres millors actuacions en un acte que es podrà seguir en streaming a la pàgina web de la Competició Virtual de LaLiga Genuine Santander.
tracking