La diana a El Collao significa la sisena i passa ja per davant de Brugui, que es queda amb cinc, es distancia de Pedro, amb quatre

Fran Carbia, durant un moment del partit disputat a El Collao aquest diumenge.

Fran Carbia es posa pitxitxiNàstic

Fran Carbia ja és el pitxitxi del primer equip del Gimnàstic de Tarragona. No va començar la temporada com a titular indiscutible (com li ha passat molts altres anys en diferents equips), però s'ha convertit en un futbolista imprescindible en els esquemes de Toni Seligrat.

El davanter tarragoní, tot i ser el quart amb més minuts en el que va de campanya, s'ha convertit en el màxim realitzador del Nàstic, amb sis dianes, gràcies a la que va anotar diumenge a El Collao contra l'Alcoyano en l'empat dels tarragonins en la segona jornada de la fase d'ascens a Segona Divisió A.

Carbia ha marcat sis gols durant la 2020-21. Un va ser en la setena jornada contra L'Hospitalet (el partit va acabar 5-0), dos davant del Barcelona B (3-1), un al Nou Estadi amb el Lleida com a rival (1-0), un altre davant de l'Espanyol B (2-0) i, l'últim, contra els alacantins en l'empat de diumenge.

Són gols que, en gairebé tots els casos, han acabat amb victòria, menys aquest últim, tot i que també ha servit per a sumar un punt. Després de Carbia, apareixen, en la taula de golejadors, Brugui (n'ha marcat cinc), Pedro Martín i Pol Ballesteros (quatre), Javi Bonilla i Gerard Oliva (tres), Joan Oriol i Álex Quintanilla (2) i Fausto Tienza, Francesc Fullana, Pol Domingo i Javier Ribelles (1).

Resulta curiós que Carbia sigui el màxim realitzador, ja que és el dotzè jugador amb més minuts en el que va de temporada. Això vol dir que hi ha un onze sencer de futbolistes que estan per davant d'ell i que, per tant, han tingut més protagonisme en el que va de curs.

El mateix Carbia va ser un dels protagonistes després del duel de diumenge, quan va mostrar-se segur que el Nàstic aconseguirà els seus objectius. «Estem encara a temps de tot», va dir, en referència a les possibilitats de l'equip de disputar el play-off d'ascens.

Sobre el duel a Alcoi, va apuntar que «era un partit molt difícil, molt travat i amb moltes faltes, és una llàstima el gol que ens han marcat, però el nostre ens ha ajudat a respirar» i també va parlar del pròxim partit dels seus, diumenge a les dotze al Nou Estadi contra l'Ibiza. «És un partit molt important i hem de guanyar», va manifestar, tot recordant que «encara queden molts punts, però és un partit molt important i, al Nou Estadi, hem de guanyar sí o sí».