Diari Més

El CB Salou es classifica per la fase d'ascens a LEB Plata per primera vegada

S'afegeix així al CB Valls que també hi serà

Els jugadors del Club Bàsquet Salou fan pinya.

Cinc jugadors del CB Salou, amb covid-19CB Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Salou competirà, per primera vegada en la seva història, en la fase d'ascens a LEB Plata. La classificació encara no és matemàtica, ja que una derrota en l'últim partit de lliga per més de 77 punts els podria fer caure a la tercera posició de la lliga, però això és molt difícil que succeeixi. Els de la Costa Daurada han estat molt pendents aquesta tarda del partit entre el CB Esparraguera i el CB Es Castell, ja que una derrota dels locals els deixaria matemàticament a la segona plaça i, a més, com a tercer millor segonde tota la resta de subgrups de la Lliga EBA. I això és el que ha succeït a la tarda. L'Esparraguera ha caigut derrotat 55 a 83 contra l'Es Castell i ha dit adeu a totes les seves oportunitats de classificar-se per la fase d'ascens a LEB Plata. Ara, els de Jesús Muñiz disputaran l'últim partit de la lliga contra l'Esparraguera amb la tranquil·litat de saber que encara que perdin, es classificaran per la fase d'ascens, excepte si ho fan per una estrepitosa diferència de més de 77 punts, fet que els faria perdre tot l'avantatge que tenen ara, una situació molt poc probable.

A banda del fet que virtualment ja estan classificats, el CB Salou també pot aspirar al primer lloc del seu grup, ja que si aconsegueix la victòria contra l'Esparraguera empataria a punts amb el CB Martorell i el passaria davant per l'average. En cas que això succeeixi, els salouencs acabaran líders del grup igual que ho ha fet el CB Valls i això faria que els dos conjunts no es trobessin en la fase d'ascens fins a la final a quatre.

D'altra banda, si el CB Salou acaba líder del grup, també podria garantir-se que el partit únic dels quarts de final de la fase d'ascens es disputés a la seva pista, encara que perquè això passi haurien de perdre els líders dels altres grups, CB Valls o Llucmajor, per superar-los en punts.

tracking