Diari Més

Tir amb arc

Èlia Canales regna en el Gran Premi d'Europa d'Antalya

L'arquera del Club de Tir amb Arc Constantí va derrotar Lisa Barbelin en el desempat (6-5)

Èlia Canales, feliç pel triomf.

Èlia Canales regna en el Gran Premi d'Europa d'AntalyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Èlia Canales continua fent història sumant un nou èxit internacional al seu espectacular palmarès amb només 19 anys. La jove arquera del Club de Tir amb Arc Constantí s'ha proclamat aquest diumenge campiona del Gran Premi d'Europa que s'ha disputat del 7 a l'11 d'abril a Antalya (Turquia).

En una disputada final, marcada pel fort vent, Canales va aconseguir l'or en la fletxa de desempat davant la francesa Lisa Barbelin (6-5). L'arquera arribava a la final de diumenge després d'haver superat l'ucraïnesa Pavolova a l'eliminatòria de setzens (6-5), la russa Gomboeva a vuitens (6-0), la també russa Osipova als quarts de final (6-4) i la romanesa Amaistroaie a semifinals (6-4), en una intensa jornada de dissabte.

El d'Antalya era el segon Gran Premi d'Europa de la temporada després del que es va celebrar a Porec (Croàcia) a mitjans del passat mes de març. En aquest segon Gran Premi d'Europa les xifres de participació han estat ostensiblement més altes que en el primer Gran Premi, arribant en aquesta ocasió a 262 participants entre totes les categories, amb un total de 31 països representats.

tracking