Diari Més

Toni Seligrat: «L'empat és just»

L'entrenador del Nàstic es mostra feliç perquè els seus jugadors es van buidar sobre el verd d'El Collao

El tècnic grana després del partit.

Toni Seligrat: «L'empat és just»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, va posar en valor el punt aconseguit a Alcoi. En aquest sentit, va valorar que «el Nàstic ha posat tot el que havia de posar i el rival ha estat a un nivell altíssim, però després de veure el partit, l'empat és just», tot afegint que «hem donat la cara en un camp difícil».

El valencià sap que a molts aficionats els encantaria estar molt més amunt a la classificació, amb el pas de fase aconseguit. «A molts ens agradaria anar destacats, però no es pot», va dir l'entrenador. Ara bé, va deixar també molt clar que «tot està molt homogeni, molt igualat i, per tant, el més normal en un partit, és empatar». Insistint en el fet que sumar de punt en punt és el més normal en moments de la temporada tan avançats, Toni Seligrat va apuntar que «en aquests partits en els quals hi ha tant en joc el resultat més normal és un empat».

Seligrat creu que, tot i la igualtat, si el duel s'hagués hagut de decidir per a algú, hauria d'haver estat pel seu equip. «El Nàstic ha fet les coses una mica millor que l'Alcoyano i potser hem estat més a prop de guanyar que de perdre», va sentenciar.

tracking