Diari Més

Rally

Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche) guanyen per segona vegada el Rally Catalunya Històric

La parella ha aconseguit emportar-se l'esdeveniment amb epicentre a Salou i trams a les carreteres de la demarcació

Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche) guanyadors del Rally Catalunya Històric.

Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche) guanyen per segona vegada el Rally Catalunya Històric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip format per Carles Miró i Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) ha aconseguit la victòria en el 5è Rally Catalunya Històric. La prova, de dos dies de competició, ha tingut Salou com a epicentre i les carreteres de l'interior de les comarques de Tarragona com a itinerari. Aquesta és la segona vegada que aquest equip osonenc resulta vencedor, després de la victòria obtinguda en la primera edició, el 2017. El 5è Rally Catalunya Històric ha estat organitzat pel RACC, en col·laboració amb el Patronat Municipal de Turisme de Salou i ha puntuat per al Campionat de Catalunya.

Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC)van aconseguir vèncer in extremis, però la sorpresa va saltar en el segon lloc, ja que Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A-112 Abarth) va aconseguir desbancar, per dues dècimes, a Josep Maria Bardolet-Carles Jiménez (Seat 1400-B), que es van conformar amb una tercera posició que, malgrat tot, posa en evidència la seva qualitat i esperit de lluita.

En la categoria Regularitat Súper Sport, una vegada retirats per avaria Domingo-Ibarra (BMW), líders del divendres, el triomf va anar a parar a mans de José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW 320i), sense rivals en el seu camí cap al lloc més alt de la classificació en aquesta modalitat. La categoria Legend FCA, que no és competitiva, només és d'exhibició, va aportar també un bon grapat de cotxes de competició de gran valor històric.

tracking