Diari Més

Seligrat: «El retorn de Brugui és important, però s'haurà de posar les piles per poder jugar»

L'entrenador del Nàstic destaca la fortalesa de l'Alcoià a casa

Toni Seligrat, a la seva àrea tècnica.

Seligrat: «Portem setmanes sense controlar els detalls, però avui els hem controlat»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del primer equip del Nàstic de Tarragona, ToniSeligrat, ha destacat aquest divendres la dificultat del pròxim partit, que els granes jugaran al camp de l'Alcoià: «és un camp històricament molt difícil». A més destacava també l'actuació de l'equip valencià a la Copa, «allí va caure l'Osca, el Reial Madrid i al Bilbao li va anar d'un pèl», i afegia que, a més, l'equip no va notar després a la competició de lliga l'esforç a la competició copera.

El tècnic grana valorava l'actuació de l'Alcoià tenint en compte, a més, «que el seu ascens va ser circumstancial a causa de la pandèmia. No tenien per aquest any un equip planificat i estan fent una competició molt bona».

Preguntat perBrugui, pitxitxi de l'equip i un home determinant,Seligratvalora que l'equip el pugui recuperar. «Bruguiés molt important, però com no es posi les piles no sé si ni tan sols jugarà; i si juga una estona, que estigui amb les piles col·locades». L'entrenador grana destacava que el que cal és sortit al camp «i fer les coses molt bé. SiBruguiestà al seu nivell, serà importantíssim per a l'equip», però afegia que,«si no està al seu millor nivell afortunadament l'equip tambéhademostrat que seguim fent les coses molt bé tot el temps que hem estat sense ell».

Sobre les dificultats de la competició en aquesta segona fase de Segona B, després de l'empat en l'últim minut davant el Vila-real,Seligratapuntava que, «cada vegada que es passa de fase es fa una selecció d'equips de més nivell». Però matisava, «per a nosaltres cada vegada és més complicat, però per als rivals, també».

tracking