Diari Més

L'equip que va eliminar al Real Madrid de la Copa del Rei espera al Nàstic

L'Alcoyano és un dels conjunts amb més potencial de la Segona B i ha estat capaç de fer-se un lloc entre els sis millors del grup 3

Joel, durant una acció del Villarreal B-Nàstic d'aquest passat dissabte i que va finalitzar amb empat a dues dianes.

L'equip que va eliminar al Real Madrid de la Copa del Rei espera al NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No molts equips poden presumir d'haver eliminat al Real Madrid de la Copa del Rei. Des de l'Alcorconazo no es recorda una fita com la que va aconseguir l'Alcoyano aquesta temporada. Aquest equip, que competeix a la Segona Divisió B per intentar ascendir a la Segona Divisió A i que té la Primera RFEF assegurada, va deixar fora de combat a l'equip amb més Lligues i més Copes d'Europa d'entre tots. Els madrilenys van caure eliminats en els setzens de final a El Collao, territori que, precisament, visitarà aquest diumenge el Gimnàstic de Tarragona.

José Juan, veterà porter dels alacantins, va ser el gran heroi de llavors. Amb grans intervencions, va ser capaç de portar als seus a la següent ronda del campionat, ni més ni menys, que derrotant a un equip que continua viu per la Champions actual després de vèncer al Liverpool per 3-1 i que també és un dels tres candidats a guanyar el títol lliguer de Primera Divisió, amb Atlético de Madrid i FC Barcelona com a rivals. Són paraules majors.

Però la Segona Divisió B és una altra cosa. S'ha vist en molts casos, que un equip que ha obrat un miracle ha acabat fracassant en allò que més importa, que és la competició domèstica. De moment, l'Alcoyano ha estat capaç de mantenir la solidesa en Lliga tot i el que va suposar derrotar a l'equip de Zinedine Zidane.

Són molts els arguments que fan preveure que serà un partit complicat el que hauran d'afrontar els homes de Toni Seligrat aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda. Començant per José Juan, una assegurança sota els pals, i continuant per homes com Omar Ramos i Jony Ñíguez, que des de la segona línia, intentaran fer mal als tarragonins. Ara bé, el gol és cosa de Jona, un trotamóns del futbol que ara ha fet una aturada a Alcoi amb la intenció de tornar a la professionalitat del futbol espanyol.

Molts no recordaran el nom d'Ali Diakité, però aquest centrecampista va formar part de la plantilla del CF Pobla de Mafumet. No va explotar amb la suficient força per pujar-lo al primer equip, però ara és un indiscutible que té ganes de provar la Segona B, amb la samarreta de l'Alcoyano.

Mentre que el Nàstic és tercer, amb 36 punts (1,71 de coeficient), l'Alcoyano és quart, amb 31 (1,63). Cal recordar que els tres primers tenen el dret de disputar el play-off d'ascens a Segona Divisió A i que, per tant, els tres punts de diumenge seran més que importants.

El Nàstic tan sols ha guanyat en una ocasió a Alcoi. Va ser en la temporada 1992-93, un 0-1 en un resultat aïllat en la història grana. La resta, deu derrotes i tres partits empatats contra un equip que, històricament, ha estat molt dur quan juga els partits a terreny propi.

tracking