Diari Més

Lliga Europea d'Hoquei Patins

El Reus Deportiu dona la cara però acaba perdent davant l'actual campió europeu

Cap dels equips catalans va aconseguir guanyar a la primera jornada de la disputa la Lliga europea

El Reus no va poder amb l'actual campió de la Lliga Europea, l'Sporting.

El Reus Deportiu dona la cara però acaba perdent davant l'actual campió europeuReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els quatre equips espanyols van passar un mal debut en la primera fase de la Lliga Europea d'hoquei patins, que es disputa en el format de lligueta de tres jornades a Luso (Portugal), sense cap victòria, la qual cosa dificulta la seva classificació per a la fase final.

En el partit més destacat de la jornada, corresponent al grup C, Barça i Liceu, els dos primers en l'OK Lliga, van signar taules (2-2) en un derbi molt disputat i tots dos van tenir poc abans del final sengles ocasions per a decantar la balança, amb faltes directes executades per Adroher i Helder, que no van acabar en gol.

En el grup A, el Noia Freixenet va sucumbir davant el Porto per 7-4, malgrat que en el primer temps va arribar a posar-se per davant en el marcador amb 0-3, i en el segon temps per 2-4, però l'equip portuguès que dirigeix el català Guillem Cabestany, un dels millors del continent, va treure a relluir la seva qualitat i va remuntar sense massa problemes.

Una cosa similar li va passar al Reus Deportiu en el primer partit del grup B, que, malgrat donar la cara en tot moment i especialment en l'últim tram del partit quan va retallar diferències, va acabar perdent davant l'últim campió de la Lliga Europea, l'Sporting, que es va imposar per 5-3.

Amb només la primera plaça de cada grup i el millor segon, amb el passaport per a la fase final de maig, Noia, Reus i Liceu hauran de guanyar necessàriament demà, dissabte, en els seus compromisos davant Barcelos, Oliveirense i Benfica, respectivament, conscients que la diferència de gols pot ser molt important en la classificació final.

Resultats primera jornada:

Grup A: Porto (Por) 7 Noia Freixenet 4

Grup B: Sporting Portugal (Por) 5 Reus Deportiu 3

Grup C: Barça 2 - Deportivo Liceo, 2

Classificació Grup A

1. Porto 3 p.

2. Noia Freixenet 0

3. Barcelos 0

Classificació grup B

1. Sporting Portugal 3 p.

2. Reus Deportiu 0

3. Oliveirense 0

Classificació grup C:

1. Barça 1 p.

2.Deportivo Liceo 1

3. Benfica 0

Partits i horaris per a demà dissabte 10 d'abril (hora peninsular espanyola):

Noia Freixenet-Barcelos (Por) 13.00 hores.

Reus Deportiu-Oliveirense (Por) 16.00

Deportivo Liceo-Benfica (Por) 19.00

tracking