Diari Més

Toni Seligrat podrà comptar amb la plantilla al complet per primera vegada

Cap jugador està sancionat, lesionat o té molèsties, una situació inèdita al Nàstic des que va començar la temporada

Jugadors del Nàstic celebren efusivament el gol anotat per José Aurelio Suárez aquest passat dissabte al Nou Estadi.

Toni Seligrat podrà comptar amb la plantilla al complet per primera vegadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat està d'enhorabona però, al mateix temps, se li ha girat un problema. L'entrenador del Gimnàstic de Tarragona té, per primera vegada en el que va de temporada, a tota la plantilla disponible. Sí que s'havia produït al llarg de la present campanya que en alguna setmana no hi hagués sancionats ni lesionats, però sempre hi havia algun futbolista amb molèsties que havia acabat causant baixa o que no estava per jugar els 90 minuts. Ara, això ha passat a la història.

La infermeria grana s'ha buidat, sorprenentment no hi ha cap sancionat (amb els arbitratges que està tenint el Nàstic sembla un autèntic miracle) i els jugadors que tenien molèsties, estan completament nets. Gonzi, operat del genoll, està a punt per entrar a la llista de convocats, mentre que Brugui, que entre sanció i sanció encara no estava al cent per cent físicament, són els últims a sumar-se a la causa.

Aquest diumenge, el conjunt grana visitarà a l'Alcoyano a El Collao, en un duel que arrencarà a les cinc de la tarda. Serà un partit a vida o mort, ja que una victòria continuarà deixant viu l'objectiu del play-off d'ascens i, tot i que un empat o una derrota també servirien per seguir en la lluita, podrien deixar tocat al Nàstic anímicament.

Sumar de tres en tres és molt important i d'aquest fet, n'és molt conscient l'equip grana. Ara mateix, és tercer del subgrup 3C de la Segona Divisió B. Això significa que, si avui finalitzés el campionat, el Nàstic jugaria les eliminatòries d'ascens. Ara bé, encara resten cinc enfrontaments, un camí molt llarg, i tenint en compte l'ensopegada del passat dissabte contra el Villarreal B, la victòria és obligada.

Vint convocats

El Nàstic comptabilitza un total de 25 futbolistes a la seva plantilla i el màxim de jugadors que poden entrar en convocatòria és de 20. Les matemàtiques no fallen i, per tant, s'hauran de quedar cinc homes fora del desplaçament a Alcoy.

Un d'ells serà el porter i, com que Gonzi està al cent per cent, Parra podria tornar a la Pobla, que es juga molt aquest diumenge en l'inici de la segona fase de la Tercera Divisió. En la mateixa situació està Guiu, que amb tota probabilitat marxarà al filial. Feras serà el tercer futbolista no convocat i, la resta, un trenca-closques per a l'entrenador. Tenir tres defensors a la banqueta sembla massa, pel que un d'ells podria quedar fora, igual que dos homes d'atac.

tracking