Diari Més

Sancionen al Nàstic amb 150 euros per invasió de camp

Una desena d'aficionats van saltar al camp després del partit de dissabte

Gairebé un miler de persones al camp

L'afició durant el Nàstic-Espanyol B (2)Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sanció al Gimnàstic de Tarragona per invasió de camp s'ha quedat en 150 euros. Tot feia preveure que podria ser lleugerament major, però el Comitè de Competició de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha considerat que és una falta molt lleu, que no va provocar cap incident i que les persones que van saltar a la gespa després del gol de José Aurelio Suárez van rectificar ràpidament i van tornar al seu seient, sense provocar cap gran perjudici ni als futbolistes ni al club.

Era evident que la invasió de camp que es va produir després del Nàstic-Villarreal B li havia de suposar una sanció al club. Cal recordar que Luis Bestard Servera, col·legiat de l'enfrontament, va recollir l'incident a l'acta, on va fer constar que «després de la consecució d'un gol per part del Nàstic», el del meta José Aurelio Suárez, «van saltar al terreny de joc uns deu aficionats que vaig poder identificar per la seva vestimenta com a aficionats de l'equip local, amb la intenció de celebrar un gol, sense produir-se cap incident».

Qualsevol incursió d'espectadors al camp, per petita que sigui, va acompanyada d'una sanció. I és que els aficionats no van poder evitar celebrar amb força un gol que pot valer un ascens.

tracking