Diari Més

Alex Quintanilla va renovar de forma automàtica amb el Nàstic fins al 2022

El central tenia una clàusula en el seu contracte que dictava un any més de contracte quan disputés 20 enfrontaments

Alex Quintanilla durant el Nàstic-Badalona d'aquesta temporada.

Alex Quintanilla va renovar de forma automàtica amb el Nàstic fins al 2022Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alex Quintanilla ha renovat amb el Gimnàstic de Tarragona. De fet, no és una situació que s'hagi produït en les últimes hores, sinó que ja fa algunes setmanes que el central ha perllongat el seu contracte fins al 30 de juny del 2022.

És així perquè en el contracte del futbolista arribat de l'Ibiza-Eivissa aquest passat estiu hi figurava una clàusula segons la qual el seu contracte s'allargava una temporada més de forma automàtica quan arribés als vint partits oficials disputats. De fet, una vintena són els que ha jugat en Lliga, entre la primera fase i la segona, mentre que també va ser protagonista a la Copa RFEF, quan va ser titular en el triomf al camp de l'Ebro i en la derrota a Llagostera.

Amb la continuïtat de Quintanilla el Nàstic s'assegura un jugador que va arribar pràcticament sobre la botzina, quan el club estava a la cerca i captura d'un central i quan la gran aposta de l'estiu va ser Marc Trilles, procedent del Lleida. Ambdós s'han consolidat a la titularitat, però les expulsions han castigat a Trilles, mentre que Quintanilla ha pogut tenir més presència en el terreny de joc.

En la primera fase del campionat lliguer, Quintanilla va disputar dinou dels vint partits en joc, acabant-ne un total de disset. En tots ells va ser titular i va aconseguir marcar dues dianes. El pas de la temporada ha estat clau per a l'adaptació d'un futbolista bàsic per a Seligrat i que ara mateix està per davant de Jesús Rueda i de Pol Domingo, els altres dos integrants en aquesta demarcació.

La quarta

La renovació d'Alex Quintanilla arriba després de les tres anunciades ja pel Gimnàstic de Tarragona. Pol Ballesteros, Fran Miranda i Javi Bonilla també van perllongar, fa alguns dies, les seves respectives vinculacions amb l'entitat grana. L'extrem ho va fer fins al 30 de juny del 2024, Bonilla fins al 2023 i Miranda un any menys que l'esquerrà, fins al 2022.

tracking