Diari Més

Pobla-Banyoles i Valls-Figueres serviran per arrencar la segona fase de Tercera Divisió

S'hi juguen baixar dues categories o només una

El calendari.

Pobla-Banyoles i Valls-Figueres serviran per arrencar la segona fase de Tercera DivisióFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar aquest dimarts els calendaris de la segona fase del campionat de Tercera Divisió. Tant el CF Pobla de Mafumet com la UE Valls lluitaran per descendir només una categoria, que poden ser dues depenent del que succeeixi en l'esmentada fase.

En aquest segon tram del campionat, pobletans i vallencs lluitaran per mantenir-se a la nova Tercera RFEF (cinquena categoria a nivell nacional) i evitar baixar a Primera Catalana, que ja significarien dos descensos en la mateixa campanya. El filial del Nàstic iniciarà aquesta nova fase rebent, aquest diumenge, al Banyoles mentre que el Valls jugarà a casa contra el Figueres.

Cal recordar que els quatre primers classificats d'aquest subgrup aconseguiran jugar a Tercera RFEF. De moment, els pobletans, són els que millor ho tenen, ja que sumen els 26 punts que van arrossegar de la primera fase.

Els de la capital de l'Alt Camp són els setens en aquesta classificació i tenen al Santfeliuenc, equip que marcaria la posició de Tercera RFEF, a cinc punts.

Són deu els enfrontaments que hauran de disputar ambdós equips en aquesta fase, començant per aquest cap de setmana i finalitzant el del 13 de juny, dia en el qual la Tercera Divisió passarà a ser història de forma definitiva.

tracking