Diari Més

Alerta groga al Gimnàstic: quatre apercebuts en la recta decisiva

Gerard Oliva, Pedro Martín, Brugui i Marc Trilles compten amb quatre targetes i estan a només una de causar baixa

Pedro Martín celebra el gol anotat aquest dissabte contra el Villarreal B amb Oliva de fons.

Alerta groga al Gimnàstic: quatre apercebuts en la recta decisivaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Continua el problema del Gimnàstic de Tarragona amb les cartolines. Minut 33 de partit entre els tarragonins i el Villarreal B, cap cartolina. Minut 40, quatre grogues pels tarragonins. No és normal que un equip estigui tenint tants problemes amb les targetes i els arbitratges, ja que, davant dels castellonencs, es va tornar a veure un partit net, però molt castigat. De fet, encara més perjudicat en va sortir el quadre visitant, amb cinc targetes pels seus jugadors.

Els efectes col·laterals de les cartolines, per al Nàstic, són importants. I és que fins a quatre jugadors estan ara mateix apercebuts de sanció. O sigui, que aquests futbolistes, en el cas de veure una cartolina diumenge a El Collao, no podran jugar contra l'Ibiza la següent jornada al Nou Estadi.

Fausto Tienza, Gerard Oliva, Alex Quintanilla i Fran Miranda van veure targeta i, per a un d'ells, va ser la quarta de la temporada. Es tracta del davanter tarragoní, qui se suma als Pedro Martín, Marc Trilles i Brugui, que també en tenen quatre i estan en perill de quedar sancionats per un partit per acumulació. De fet, Brugui tornarà a la convocatòria després de ser expulsat fa dues setmanes sense haver trepitjat el terreny de joc.

Aquesta llista d'apercebuts té una peculiaritat. I és que tres dels seus integrants són els davanters més utilitzats per Toni Seligrat aquesta temporada. Això significa que, en el pitjor dels casos, si Oliva, Brugui i Pedro Martín veiessin la targeta groga al Collao, el tècnic grana hauria d'inventar-se una zona atacant completament inèdita de cara al duel d'una setmana després, contra l'Ibiza-Eivissa.

Sense baixes

De cara al partit d'Alacant, també es produirà una situació inèdita des de fa algunes setmanes. I és que l'entrenador del Nàstic podrà comptar amb la totalitat de la plantilla. No hi haurà cap sancionat i, l'únic jugador lesionat, Gonzi, estarà disponible per a entrar a la convocatòria. Ara, toca creuar els dits i esperar que durant els entrenaments de la setmana no es produeixi cap mena de contratemps en forma de lesió.

tracking