Diari Més

Toni Seligrat: «Una derrota hauria estat un càstig desmesurat»

L'entrenador del Nàstic posa en valor el partit dels seus i es mostra feliç perquè la pròxima setmana torna Brugui

L'entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, protestant una jugada.

Toni Seligrat: «Ofensivament hem estat molt malament, no hem generat res»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, ha volgut deixar clar després de l'empat contra el Villarreal B que «l'equip ha fet moltíssim, com a mínim, per no perdre». Una derrota, per a ell, mai hauria estat un resultat just, ja que «hauria estat un càstig desmesurat pel que han fet tots dos equips, José Suárez no ha intervingut ni una vegada per perill del Villarreal».

El joc ha estat travat, ja que «hem intentat arribar per fora amb centrades, faltes i córners, però ells han estat molt contundents». El valencià ha recordat que els seus han disposat d'ocasions per marcar, ja que «he vist xuts de Fausto, de Bonilla, de Joan Oriol, una rematada d'Oliva de cap, quan estava sol, un pal de Thomas Amang, un penal que no han assenyalat a Pol Ballesteros...».

No es mostra preocupat per la sequera golejadora de Gerard Oliva. «Oliva no està fent gols, però està ajudant a l'equip amb altres coses», ha dit, tot felicitant-se perquè «estic content perquè la pròxima setmana recuperem a Brugui, que és com si el Barça recuperés a Messi».

tracking