Diari Més

Arriba l'hora de la veritat

El Nàstic rebrà al Villarreal B aquest dissabte a les 17 hores i arrencarà la segona fase de la competició

L'afició, al camp.

L'alegria torna al Nou Estadi un any desprésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona segueix endavant. L'equip de Toni Seligrat iniciarà aquest dissabte la segona fase del campionat de Segona Divisió B amb un objectiu molt clar: arribar al play-off per, després, lluitar a mort per convertir-se en equip de Segona Divisió A.

Els tarragonins arriben al duel com a campions de grup, com a millor equip de tots els que han competit en el subgrup 3-A de Segona B. El seu rival ha finalitzat en tercera posició del subgrup 3-B i serà la primera pedra en el camí dels grana.

Toni Seligrat no podrà comptar amb els sancionats Brugui i Jesús Rueda, als quals encara els resta un partit per complir, però sí que podria tornar a convocar a Gonzi, per suplir José Aurelio Suárez, que tornarà a ser el meta titular.

En defensa, Carlos Albarrán i Joan Oriol, a la dreta i a l'esquerra, respectivament, seran els titulars, al costat d'Alex Quintanilla i de Marc Trilles. En el centre del camp, actuarà Fran Miranda, al costat de Fausto Tienza, després de complir sanció. Probablement, els acompanyarà Javi Bonilla.

A dalt, Fran Carbia actuarà a l'esquerra, Gerard Oliva al centre i, a la dreta, Pedro Martín podria ser l'escollit, encara que Joel i Guillem Jaime també tindran opcions.

Aquest serà el segon partit amb públic al Nou Estadi on, a causa de les restriccions, tan sols podran entrar un miler d'espectadors.

tracking