Diari Més

A posar la cirereta al pastís

El Nàstic buscarà els tres punts a Cornellà demà a les 12 en el seu últim partit de la primera fase de la lliga regular

Els jugadors del Nàstic celebren un dels dos gols que van marcar aquest diumenge contra l'Espanyol B.

Nàstic, Llagostera, Badajoz i Cultural y Deportiva Leonesa, invencibles a casaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona buscarà els tres punts a casa del Cornellà (12h) en el que serà l'últim partit de la primera fase de la lliga regular de Segona B. Tot i estar classificats per la següent fase, els grana necessiten els tres punts per assegurar-se la primera plaça del grup i acumular punts que seran útils de cara a la següent fase, on l'Ibizadomina amb 40 punts.

El rival del Nàstic en aquest últim enfrontament és el Cornellà d'EloyGila, vell conegut de l'afició grana. Els deGuillermoFernández es troben actualment en setena posició amb 26 punts, empatats amb el Lleida Esportiu i el Llagostera. El Cornellà es troba en fase de classificació a Segona B Pro i no es troben en perill de baixar a la zona de descens, que la marca actualment L'Hospitalet amb 22 punts.

ToniSeligratafrontarà el partit amb moltes baixes.Gonzisegueix lesionat iBonilla,Quintanilla, Trilles iBruguies troben sancionats.Seligratperd així jugadors que eren imprescindibles fins ara, comQuintanillaiJavierBonilla.

Els grana sortiran amb JoséAurelioSuárez a la porteria, amb una parella de centrals que podrien ser JesúsRuedai Pol Domingo,a causa dela concentració de baixes en aquesta posició.CarlosAlbarráni Joan Oriol són indiscutibles a les bandes. Al mig del camp veurem molt probablement aFaustoTienza, jugador destacat acompanyat de Francesc Fullana iJaviRibelles. A la punta d'atacSeligratpodria repetir ambFranCarbiai Joel Lasso a les bandes i Gerard Oliva a la punta d'atac. Una altra opció seria buscar el 4-4-2 amb Oliva i PedroMartína la punta d'atac, com va passar a Llagostera, aquesta formació permetria l'entrada de nous jugadors com GuillemJaimea la banda.

tracking