Diari Més

Els Barcelona Dragons competiran a Reus

La capital del Baix Camp vibrarà amb la Lliga Europea de Futbol Americà

Un moment de la presentació de l'acord.

Els Barcelona Dragons competiran a ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Barcelona Dragons competiran a Reus. És així després que l'Ajuntament de la capital del Baix Camp i l'empresa Big Ten Football SL, propietària dels drets com a única franquícia d'Espanya per competir a la Lliga Europea, hagin arribat a un acord, que avui ha vist la llum.

L'equip de la Ciutat Comtal portarà a Reus la Lliga Europea de Futbol Americà, ja que situarà la seva base d'operacions a l'Estadi Municipal. Els entrenaments començaran aquest mes d'abril i s'allargaran fins al setembre i, en total, es disputaran cinc partits de la competició continental.

Els partits es jugaran el 19 de juny, contra els Stuttgart Skorpions, el 3 de juliol (Hamburg Sea Devils), el 24 de juliol (Berlin Thunders), el 7 d'agost (Ingolstadt Pretorians) i el 28 d'agost (Frankfurt Galaxy). Tots els duels arrencaran a les set de la tarda.

El regidor d'esports, Pep Cuerba, ha manifestat «la nostra satisfacció amb aquest acord, que impulsarà la referència de Reus en l'àmbit esportiu internacional, que recupera el pols a les accions i les propostes derivades del turisme esportiu i que suposarà un impuls a l'economia local i a la promoció de ciutat».

A més, Cuerba ha agraït la tasca del Club Reus Imperials «gràcies al qual s'ha consolidat la ciutat de Reus en l'àmbit de la competició regular, i de ben segur, la proposta d'acollir la Lliga Europea referma aquesta realitat». «Per tant, aprofito l'ocasió per agrair i reconèixer el treball de l'equip», ha sentenciat.

tracking