Diari Més

L'alegria torna al Nou Estadi un any després

El públic, present a les graderies

L'afició, al camp.

L'alegria torna al Nou Estadi un any desprésGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nou Estadi va tornar a somriure. Almenys, ho va fer de forma parcial. I és que un total de 991 socis dels 1.000 que podien entrar van fer acte de presència al temple tarragoní un any després. El Procicat ha relaxat una mica les restriccions pel coronavirus i, una de les mesures, permet l'entrada d'un miler d'espectadors en espais a l'aire lliure, com ho és el camp del Nàstic.

Alguns dels afortunats que van poder tornar a veure als seus en acció van aplegar-se a les portes del camp més d'una hora abans de l'hora programada pel duel. Van fer caliu, sempre intentant respectar les normes anti-covid, i, una vegada a dins del camp, van animar com mai. Els mil contra l'Espanyol B van semblar més que els 5.000 que acostumen a veure al Nàstic habitualment.

Cada jugada en la qual atacaven els de Toni Seligrat anava acompanyada d'un aplaudiment. Cada tret a porteria semblava mig gol i cada vegada que l'Espanyol B marxava cap amunt, tenia un impediment al darrere en forma d'aficionat que no li permetia progressar i acabar les jugades de la forma desitjada. Ara han estat 1.000 els assistents, però tothom es va encomanar a què, en la segona fase, ja en puguin ser molts més.

tracking