Diari Més

Entra a la convocatòria el Jugador número 12

Torna el públic al Nou Estadi a l'última jornada a casa d'aquesta primera part de la lliga davant l'Espanyol B (12 h)

L'afició, durant el partit.

Una afició, la del Nàstic, que es troba amb una situació cruelGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge és un dia de celebració. Torna el públic al Nou Estadi més d'un any després de l'última vegada. L'afició, el Jugador Número 12, torna per animar l'equip en aquest últim tram de la primera part de la temporada davant l'Espanyol B a les 12 h d'aquest diumenge.

ToniSeligrattambé celebra una altra bona notícia:Bruguitorna a estar disponible després de complir dos partits de sanció. Els grana han trobat molt a faltar l'incisiu davanter i amb la seva arribada els gols que tan poc han estat arribant aquests últims partits estan assegurats. D'altra banda també estarà disponible JesúsRueda, iFaustoTienza, mentre queFranMiranda es perdrà el duel per sanció iGonzicontinua la recuperació de la seva lesió.

El Nàstic sortirà pels tres punts per retrobar-se amb el públic i per retrobar-se amb la victòria i així intentar distanciar-se del segon classificat, el Barcelona B que té els mateixos punts que els grana (32) però que es troben per sota per la diferència de gols. L'Espanyol B sembla un rival assequible per aconseguir aquest objectiu, però després d'una ratxa negativa de tres derrotes consecutives no ho posaran gens fàcil. El tècnic grana ja va assegurar que el filial blanc-i-blau era un dels equips que més li agradaven del grup.

Després del 4-4-2 a Llagostera és possible que ToniSeligrattorni a l'estil habitual de la temporada de 3 atacants. JoséAurelioSuárez guardarà la porteria grana juntament amb elfixeÁlexQuintanillai probablement Marc Trilles a l'eix defensiu.Ruedatorna a estar disponible, però porta uns quants partits sense jugar a causa de la lesió. A les bandes hi seranCarlosAlbarrani Joan Oriol, dues peces essencials a l'esquema grana. Al mig del camp poden tornar a triangularJavierBonilla,FaustoTienzai Francesc Fullana. A la zona d'atac és bastant probable que torni a sortir d'inici RogerBrugué'Brugui', ansiós de tornar a tocar pilota després de dos partitsabsenti l'acompanyaria Gerard Oliva. Per completar l'atac una bona opció seriaFranCarbia, encara que PedroMartínpodria ser una bona alternativa.

tracking