Diari Més

«No té sentit que només puguin entrar 1.000 socis al Nou Estadi»

El centrecampista del Nàstic assegura que els jugadors saben que la gent els animarà des de l'inici

Javier Ribelles, al centre del camp del Nou Estadi, on vol continuar sumant punts.

«No té sentit que només puguin entrar 1.000 socis al Nou Estadi»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Com es troba?

—La veritat és que molt bé, amb moltes ganes en el tram important de la temporada.

—Massa competència a l'equip per poder fer-se un lloc a l'onze.

—Sí, estem competint molt bé. Cada jugador que surt al camp fa gust veure'l jugar. Potser jugo una mica menys del que m'agradaria, però això és molt llarg. Seguiré entrenant com el que més.

—És complicat tenir continuïtat amb gent com Fran Miranda o Fausto Tienza a l'equip, però vostè va ser titular a Llagostera. És un partit que va servir per créixer?

—Sí. Per sort, m'he trobat bé en tots els equips que he disputat aquesta temporada. A Llagostera se'ns va escapar el partit per un petit detall, però jo vaig estar còmode, amb confiança.

—Què s'ha de fer per guanyar a Llagostera?

—Ho vam fer tot i no recordo cap tret a porta d'ells tret del gol, en el qual potser ens vam despistar. Ells tenen un jugador important com Sasha, que no va guanyar cap pilota, però no ho vam aconseguir.

—Assegurar-se la participació a la Primera RFEF és un ascens?

—Hem de tenir els peus a terra. És un primer objectiu clar. Estem fent les coses bé i cal recordar que hi ha equips que no ho han aconseguit. No li hem de treure mèrit a aquest objectiu. Després, en tenim un segon i, finalment, un tercer. El segon, és classificar-nos pel play-off, i intentarem aconseguir-lo.

—Els jugadors van mirant quina és la distància que poden tenir amb el quart classificat (els tres primers juguen el play-off) en la segona fase?

—El que és molt important és sumar els tres punts diumenge contra l'Espanyol B i també els de Cornellà. Primer, contra el filial espanyolista i, a més, amb part de la nostra afició.

—El fet que hi hagi 1.000 persones al camp condiciona al futbolista o el jugador està pensant en altres coses?

—Condiciona, i per a positiu. Crec que la gent estarà molt amb nosaltres.

—Creu que el fet que en un camp en el qual l'aforament és de 14.500 persones és just que en puguin entrar 1.000 i, en un de 3.500, els mateixos 1.000?

—No té sentit. A nivell global i polític hem vist coses molt opinables. Cadascú pensa una cosa, sobretot depenent del color polític. Crec que, fent les coses bé, podrien entrar molts més socis al camp.

—Fa un any, Javier Ribelles estava lesionat i la competició s'acabava d'aturar per la covid. Tot negre. Ara, Ribelles té minuts en un Nàstic que va líder. Li ha canviat molt la vida en poc temps.

—Sí. Vaig venir amb un bon nivell, però em vaig frenar amb una lesió inesperada tot i que mai m'havia lesionat. Ara, em trobo molt bé, tant físicament com mentalment.

—Què li semblen els pròxims rivals en la segona fase (Ibiza, Alcoyano i Villarreal B)?

—M'ha fet especial il·lusió l'Alcoyano. Vaig tenir moments molt bonics allí.

—El Collao serà, dels tres, el camp més complicat?

—No ho sé. Imagina com va l'Ibiza o com juguen els nanos del Villarreal...

—Està cansat ja que el recordin tant pel marcatge a Messi?

—No, és un record que mai s'esborrarà.

tracking