Diari Més

Policial

Josep Maria Bartomeu, detingut pel 'Barçagate'

Els Mossos també s'han emportat a Jaume Masferr, Oscar Grau i Román Gómez

El matrimoni ha posat fi al seu vincle en les últimes setmanes.

El president del Barça Bartomeu se separa de Marta FríasEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha estat detingut al costat de JaumeMasferrer, la seva antiga mà dreta, Oscar Grau,CEOdel club, Román GómezPonti, cap dels serveis jurídics després que la unitat dels Mossos d'Esquadra especialitzada en delictes econòmics s'hagi personat aquest dilluns al matí ales oficines del club per a recaptar més informació sobre el casBarçagate, segons han publicat diversos mitjans.
Segons han explicat els Mossos, efectius de l'Àrea Central de Delictes Econòmics de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) han fet les actuacions en virtut d'una investigació per presumptes delictes relatius al patrimoni i l'ordre socioeconòmic.

Les actuacions s'han traduït en les quatre detencions esmentades i en cinc entrades i perquisicions en diferents espais, tant de societats com de particulars, en recerca de material útil per a la investigació. Una d'aquestes entrades s'ha dut a terme en alguns departaments concrets de les oficines del Camp Nou.

La policia catalana ha volgut destacar «l'actitud i col·laboració» de l'entitat blaugrana tant en els registres que s'han fet avui com durant el transcurs de la investigació, una tasca que s'ha perllongat durant gairebé un any i que segueix activa.

tracking