Diari Més

Esports

El camp de rubgy de l'Anella Mediterrània de Tarragona acollirà el primer partit oficial

Es tracta d'un enfrontament preparatori per a la fase de grups de la Divisió d'Honor Catalana

consellera María José López amb el president del Club Rugby Tarragona, Matías Segura, i altres membres del club al camp de rugbi de l'Anella Mediterrània

El camp de rubgy de l'Anella Mediterrània de Tarragona acollirà el primer partit oficialPatronat Municipal d'Esports

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp de rugbi de l'Anella Mediterrània de Tarragona acollirà aquest dissabte 27 de febrer el primer partit oficial. Serà a les 15.30 h i enfrontarà el Club Rugby Tarragona i el Rugby Club Sitges. Es tracta d'un partit preparatori per a la fase de grups de la Divisió d'Honor Catalana, que s'iniciarà el 6 de març. El partit, seguint les recomanacions del PROCICAT, es farà sense públic per les restriccions derivades de la pandèmia.

El passat mes de gener, l'Ajuntament de Tarragona va instal·lar al camp una tanca perimetral per tal d'evitar un ús no esportiu de l'equipament i per poder garantir-ne una millor conservació. Aquesta intervenció va tenir un cost de 13.403,98 euros (IVA inclòs) i va incloure la instal·lació d'una tanca de malla a tot el perímetre i tres portes d'accés. A partir d'aquesta millora, el Club Rugby Tarragona s'hi va traslladar i va començar a entrenar i disputar partits amistosos.

De cara a aquest 2021, el consistoripreveu la instal·lació de gespa artificial, amb un cost de 285.000 euros, i la redacció del projecte d'ampliació dels vestidors, adjudicada a l'empresa E-SET Serveis d'Enginyeria per un cost total de 5.638,60 euros.

tracking