Motociclisme

L'any passat va ser subcampió d'Europa en una de les subcategories de la competició

L'any 2020 va aconseguir 10 pòdiums, amb tres victòries.

El pilot calafellenc Àlex Toledo tornarà a competir al Campionat d'Espanya de VelocitatAjuntament Calafell

El pilot calafellenc Àlex Toledo tornarà a córrer alCampionat d'Espanya de Motociclisme de Velocitat (FIM CEV Repsol Moto2), amb l'objectiu de ser campió d'Europa en aquesta competició, que és l'avantsala del Mundial de MotoGP.

Enguany però comptarà ambuna moto dissenyada exclusivament per a la competició. Toledo explica que «tocarà adaptar-se a la nova moto, entrenant molt, per poder donar el 100%, ja que una moto purament de curses és més difícil de pilotar».

El calafellenc va quedar l'any passat subcampió d'Europa en una de les subcategories del FIM CEV Repsol Moto2, la Stock 600, i va quedar en la vuitena posició en la classificació general. Va fer 10 pòdiums, amb tres victòries.

El Campionat d'Espanya de Motociclisme de Velocitat comptarà ambset proves, la primera d'elles al circuit portuguès d'Estoril el proper 25 d'abril. La temporada es tancaràel 7 de novembreal de Ricardo Tormo.