Diari Més

Toni Seligrat: «Fran Carbia i Brugui apunten a lesions musculars i Jesús Rueda a un esquinç al turmell»

El tècnic grana valora el treball de l'equip: «ha defensat extraordinàriament bé, l'Andorra no ha fet més perquè no els hem deixat».

Toni Seligrat durant la previa del partit contra el Villareal B.

toni seligrat, nàstic, futbol, entrenadorNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona destaca l'empat com «un partit de dos plantejaments diferents i d'alt nivell» on també apunta que «les ocasions han brillat per la seva absència, a causa del respecte que hi havia per part dels dos equips».Seligratvalora positivament el punt aconseguit a domicili i remarca que «l'equip ha defensat extraordinàriament bé, l'Andorra no ha fet més perquè no els hem deixat».

Primer i segon classificat s'han repartit els punts en un partit de «poder a poder» on la notícia ha estat en l'accidentat del partit amb les lesions deFranCarbia,Bruguii JesúsRueda. ToniSeligratha apuntat que tantCarbiacomBruguipateixen lesions musculars,Bruguiconcretament «xutaa terra i sent dolor a l'isquio». Per la seva part,Seligratespera que la lesió de JesúsRuedasigui més lleu, el tècnic ha mencionat que el jugador «s'ha girat el turmell completament», però espera un esquinç lleu.

Per acabar,Seligratha destacat el paper deCarlosAlbarrándurant el partit «ha estat a un nivell molt alt, com sempre». A més destaca també l'estrena de GuillemJaimecom jugador grana i comenta laversatilitatdel de Torreforta, «pot jugar a un bon nivell al lateralesquerrei als dos extrems».

tracking