Diari Més

Tornen algunes competicions esportives suspeses per la covid

Es tracta de les que estan immediatament per sota de les nacionals, com la Primera Catalana en amateurs o la Preferent en juvenils, en el cas del futbol

Un partit de Tercera Divisió d'aquesta temporada.

Tornen algunes competicions esportives suspeses per la covidFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de les mesures suavitzades per part de la Generalitat de Catalunya en el marc de les decisions preses en el Procicat, s'ha anunciat que tornen algunes competicions esportives que van ser suspeses per culpa del coronavirus.

Es tracta, segons el secretari general de Salut, Marc Ramentol, de les «competicions que donen accés a les permeses». O sigui, les que estan immediatament per sota de les nacionals, «les quals afecten a unes 4.600 persones».

Per posar un exemple il·lustratiu, en el món del futbol seria, en el cas amateur, la Primera Catalana, ja que la Tercera Divisió sí que s'està jugant. Com que la Primera Catalana és la immediatament inferior, i els seus resultats depenen de la confecció de la Tercera Divisió de la temporada vinent, es podrà reprendre.

Seguint en l'esport rei, un altre exemple és la categoria juvenil. La més inferior que s'està disputant ara és la Lliga Nacional i, per tant, tornarà a l'acció la Preferent, que és la que hi ha immediatament per sota.

El mateix Ramentol va apuntar que «com qualsevol altra activitat, les competicions tenen el seu propi pla sectorial i normes de funcionament». «Les normes a partir de les quals es reprendran aquesta petita part de les competicions suspeses estan recollides en el seu pla sectorial, debatut entre la Secretaria General de l'Esport i les federacions», va sentenciar.

tracking