Diari Més

El Nàstic confirma un positiu i dos contactes directes per coronavirus

Aquesta incidència no és suficient per ajornar el partit de diumenge contra el Prat al Nou Estadi

Jugadors del Nàstic-

El Nàstic té un cas de coronavirus a l'equipNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va confirmar aquest dimecres un positiu per coronavirus a la seva plantilla. Un jugador del primer equip va donar positiu i, a més, l'entitat grana va confirmar que dos futbolistes més són contactes directes i, per tant, cap dels tres estarà disponible de cara a l'enfrontament d'aquest diumenge contra el Prat al Nou Estadi (dotze del migdia). A banda, el club compta amb dos casos indeterminats, que podien ser tant positius com negatius, i que en les pròximes hores es coneixeran amb més exactitud.

El més habitual en aquests casos és que acabin sent negatius, encara que, passi el que passi, el Nàstic podrà jugar diumenge en no haver superat el nombre de tres infectats.

No es va revelar qui és el positiu ni tampoc els dos contactes, ja que es tracta d'informació confidencial. En el cas que s'haguessin produït més de tres positius, el partit de diumenge contra els del Llobregat s'hauria ajornat de forma automàtica, però tot sembla indicar que s'acabarà disputant, almenys pel que fa a la banda grana.

Després de saber-se els resultats, el cos tècnic del Nàstic respira, relativament, més tranquil en el que va ser un dia frenètic. Els dubtes sobre si el Nàstic podria saltar a la gespa diumenge creixien a mesura que passaven els minuts.

El club grana, per precaució, va enviar al jugador positiu en covid a casa seva perquè s'aïllés ja que, d'aquesta manera, com a mínim, es podien frenar futurs contagis. A més, és el protocol que s'utilitza en aquests tipus de casos.

Els test del Prat

Per altra banda, el Prat, rival dels grana, està pendent dels resultats de les proves realitzades als seus jugadors. El partit, abans de fer-se públic el positiu del Nàstic, estava pendent de disputar-se per un positiu que es va produir a l'equip del Llobregat. Cal recordar que el Prat-Barcelona B, corresponent a la passada jornada, es va ajornar per un cas de coronavirus a l'equip local. El Prat coneixerà avui els resultats de les proves realitzades, que havien de ser determinants per disputar l'enfrontament a Tarragona.

tracking