Diari Més

Així queda la plantilla del Nàstic després de tancar-se el mercat d'hivern

El porter José Aurelio Suárez, el lateral Guillem Jaime, el mitja punta Feras i el davanter Lupu han arribat recentment

La plantilla del Nàstic, per posicions.

Així queda la plantilla del Nàstic després de tancar-se el mercat d'hivernDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja sap quins gladiadors s'encarregaran d'intentar l'ascens a Segona Divisió A aquesta temporada. L'equip necessitava alguns retocs i, finalment, han estat quatre les cares noves en aquest mercat d'hivern: José Aurelio Suárez, Guillem Jaime, Feras i Andrei Lupu. Tots quatre jugadors són molt joves i arriben per acabar de completar una plantilla que ja funcionava, però que entre Consell d'Administració, direcció esportiva i cos tècnic han considerat que s'havia de reforçar per tal que una lesió o una sanció mai representin una excusa per no sortir a guanyar cada partit.

Un per un, José Aurelio Suárez va ser fitxat per un motiu molt clar. Wilfred va abandonar l'entitat grana a mitjan temporada i el Nàstic necessitava un porter per competir amb Gonzi. Suárez va arribar en propietat, procedent del Girona, i ja ha demostrat les seves aptituds amb tan sols dos partits disputats.

Pel que fa a Guillem Jaime, és l'última de les incorporacions realitzades. No entrava en cap de les travesses la contractació d'un lateral dret, però aquest jove de Torreforta, que arriba cedit del Castellón, aportarà competència i complirà amb una de les peticions de Toni Seligrat. Feras és un mitja punta desconegut a Espanya, però que s'ha guanyat la confiança de l'entrenador. Havia entrenat de forma intermitent amb el club grana des del mes de febrer de l'any passat. Finalment, el Nàstic també ha incorporat un davanter centre. Andrei Lupu, de 23 anys, i procedent del filial de l'Alavés.

Una plantilla molt completa

Totes les línies de la plantilla grana compten amb jugadors de sobres com per a afrontar el que resta de temporada amb les màximes garanties. El contratemps que ha suposat la lesió de Gonzi provoca que Dani Parra, del filial, pugi definitivament al primer equip, almenys, fins que l'ex de l'Alavés B torni als terrenys de joc. Això succeirà, aproximadament, al mes d'abril.

A la defensa, amb Jaime, ja són dos laterals drets específics els que té el Nàtic. D'aquesta manera, Pol Domingo es podrà considerar, de totes totes, central. Ell, Quintanilla, Trilles i Rueda completen un eix temible. En el lateral esquerre, Joan Oriol té com a escuder un Javi Bonilla que enguany actua d'interior, però que pot actuar perfectament en el carril de la rereguarda.

En la posició de centrecampista defensiu, Fran Miranda (ara lesionat) i Ribelles també poden tenir la competència de Fausto Tienza qui, alhora, pot actuar més avançat. Fullana, el mateix Bonilla, Joel o Feras poden jugar d'interiors.

A dalt, vuit jugadors, més Joel, conformen una davantera de somni. A les bandes, Brugui, Fran Carbia, Pol Ballesteros, Thomas Amang o Guiu (habitual al filial CF Pobla de Mafumet) es posaran entre ells les coses molt difícils. Competència màxima, com la que hi haurà també en la posició de davanter centre. A l'habitual Gerard Oliva i a Pedro Martín se'ls ha sumat ara Andrei Lupu.

tracking