Diari Més

Guillem Jaime per Pol Prats, últim moviment al Nàstic en el mercat d'hivern

El lateral vindrà cedit del Castellón i l'ebrenc marxarà segurament a l'Olot, també a préstec

Pol Prats prova una internada per banda esquerra en el Nàstic-Llagostera

Pol Prats prova una internada per banda esquerra en el Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona encara té alguna cosa més a dir en aquest mercat d'hivern. De fet, el club grana té previst realitzar dos moviments aquest dilluns, que és quan es tanca el mercat de forma definitiva.

En una operació d'última hora, el Nàstic ha aconseguit la cessió de Guillem Jaime. Aquest lateral dret de 22 anys vindrà cedit del Castellón de Segona Divisió A, on no ha pogut gaudir de tots els minuts que reclamava. El jugador de Torreforta va jugar al Barça B abans de fer el pas a l'entitat castellonenca on, en aquesta primera fase de la temporada, ha disputat un total d'onze enfrontaments, nou d'ells com a titular. Ha acumulat 874 minuts en Lliga, però busca un equip en el qual pugui ser titular tots els diumenges.

El Nàstic, amb la seva arribada, fa un dos o, fins i tot, un tres per un. Tot i que fa alguns anys que Jaime actua com a lateral, també pot jugar en posicions més avançaces. Com a extrem o, fins i tot, d'interior, ja que el fet d'haver tastat l'escola Barça l'atorga galons per actuar en demarcacions en les quals el tracte de pilota és més important que en el carril de la rereguarda.

Amb l'arribada de Jaime, Carlos Albarrán comptarà amb una competència directa. I és que Pol Domingo era l'únic futbolista que podia actuar en aquesta demarcació, encara que el de la Pobla de Montornès sempre s'ha sentit més a gust com a central. Les actuacions, esporàdiques, de Javi Bonilla com a lateral dret, doncs, haurien arribat al seu final.

Pol Prats

La idea inicial del Nàstic era que Pol Prats continués formant part de la primera plantilla fins a final de temporada. Ara bé, finalment l'ebrenc deixarà el seu lloc a Jaime i, tal i com ha fet oficial el club grana aquesta tarda, el jugador marxaa l'Olot, rival al qual el Nàstic va derrotar a domicili aquest passat diumenge (0-2) en partit de Lliga.

Prats, que ha tingut actuacions molt esporàdiques a Tarragona, buscarà minuts per tornar amb més força i més confiança que mai en una 2021-22 en la qual el Nàstic espera militar a la Segona Divisió A.

tracking